Απαράδεκτη λογοκρισία: Το Facebook απαγορεύει τις αναρτήσεις στη σελίδα “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα”

Με την «αιτιολόγηση» πως «παραβιάζει τους όρους της κοινότητας», το Facebook απαγορεύει οποιαδήποτε ανάρτηση στη σελίδα της Ελληνικής Επιτροπής Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα”.

Για μια ακόμα φορά το Facebook προχωράει σε αυθαίρετη και απαράδεκτη λογοκρισία, χωρίς ουσιαστικά αιτιολόγηση, με κριτήρια καθαρά πολιτικά. Με την «αιτιολόγηση» πως «παραβιάζει τους όρους της κοινότητας», το Facebook απαγορεύει αυτή τη φορά οποιαδήποτε ανάρτηση στη σελίδα της Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα”.

Όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αλληλεγγύης:

«Η παραπάνω λογοκρισία γίνεται σε μια περίοδο που ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός οξύνει την επίθεση του μέσω του ανθρωποκτόνου εμπάργκο στην Βενεζουέλα, με την ελληνική κυβέρνηση να ευθυγραμμίζεται προβαίνοντας σε διπλωματικούς τυχοδιωκτισμούς κατά της μπολιβαριανής δημοκρατίας.

Ως απάντηση στην παραπάνω επιθετικότητα και στα πλαίσια της διεθνούς καμπάνιας #NoMoreTrump, ξεκινήσαμε από την περασμένη εβδομάδα, συλλογή υπογραφών κατά του εμπάργκο, ενώ όπως ανακοινώσαμε σχεδιάζουμε προσεχείς δράσεις αλληλεγγύης.

Η Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα” στέκεται ακλόνητα στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας και της νόμιμης κυβέρνησής του στον αγώνα τους ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και δεν πρόκειται να καμφθεί ή να σωπάσει από τέτοιες πρακτικές.

(Όπως διαπιστώσαμε περιστασιακά μέσα στην μέρα το blog της Επιτροπής ξεμπλοκάρεται και μετά από κάποιες ώρες επανέρχεται ο αποκλεισμός)».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: