Χτες περνούσαν μολότοφ και σουγιάδες και σήμερα αποκλείετε τα σωματεία; – Αστυνομικός κλοιός γύρω από τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Η αστυνομία που χτες φυλούσε τσίλιες για να μπουκάρουν οι παρακρατικοί φασίστες στο σχολικό συγκρότημα, προσπάθησε να αποκλείσει αντιπροσωπείες εργατικών σωματείων, που ήρθαν για συμπαράσταση στα θύματα της επίθεσης.

Το σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, από κλούβες, διμοιρίες των ΜΑΤ και περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μπορεί χτες η αστυνομία να έκανε πλάτες στους παρακρατικούς φασίστες, φροντίζοντας να μπουν και να φύγουν χωρίς πρόβλημα από το σχολικό συγκρότημα, σήμερα όμως επιχείρησε προκλητικά να αποκλείσει αντιπροσωπείες εργατικών σωματείων που προσέγγιζαν το σημείο για να συμπαρασταθούν στα παιδιά που είχαν πέσει χτες θύμα χυδαίων επιθέσεων, με στόχο να τρομοκρατηθούν.

Οι αντιδράσεις των εκπροσώπων των φορέων είναι χαρακτηριστικές.

-Μπαινοβγαίνουν όπλα, μολότοφ, μαχαίρια και λοστάρια, και εσείς μας απαγορεύετε τη διέλευση από τον δρόμο! Εμείς δε θέλουμε να μπούμε στο σχολείο.
-Μας ψεκάσατε καλά χτες και σήμερα απαγορεύετε σε πολίτες και σωματεία να πάνε έξω από το σχολείο, για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά που φάγανε χτες ξύλο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: