Κάτω τα χέρια σας από τους παιδιάτρους της Ικαρίας!

Την εναντίωσή τους στην μετακίνηση των παιδιάτρων από το Νοσοκομείο Ικαρίας προς τη Σάμο διατρανώνουν, με αγωνιστική επαγρύπνηση, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ευδήλου Ικαρίας, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Φίλων ΑΜΕΑ & Αναπήρων Ικαρίας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας

Την εναντίωσή τους στην μετακίνηση των παιδιάτρων από το Νοσοκομείο Ικαρίας προς τη Σάμο διατρανώνουν με αγωνιστική επαγρύπνηση, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ευδήλου Ικαρίας, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Φίλων ΑΜΕΑ & Αναπήρων Ικαρίας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας:

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ευδήλου Ικαρίας, εναντιώνεται στην ύπουλη απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, που αφορά την μετακίνηση της παιδιάτρου του Νοσοκομείου Ικαρίας προς την Σάμο.

Δύο εβδομάδες μετά την αρχική απόφαση της 2ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, οι κάτοικοι της Ικαρίας, άμεσα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σ.Ε.Ν.Ι., κατάφεραν να ακυρώσουν την εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιάτρων προς τη Σάμο.

Σήμερα, παρά τις αρχικές  ψευδής διαβεβαιώσεις της διεύθυνσης της 2ης ΥΠΕ, επανέρχονται στην απόφασή τους για απομάκρυνση της παιδιάτρου.

Παιδίατρος που δεν χαρίστηκε στα παιδιά μας. Με αγώνες κατακτήθηκε και κερδήθηκε. Αυτούς τους αγώνες θα δώσουμε και τώρα για να  κρατήσουμε τους γιατρούς του Νοσοκομείου μας.

Το Δ.Σ.  του συλλόγου μας, συντάσσεται μαζί με όλους τους κατοίκους του νησιού, με συλλόγους, φορείς και σωματεία και ενώνουμε τις φωνές μας. 

Σάμος και Ικαρία μαζί να διεκδικήσουν από κοινού την στελέχωση των νοσοκομείων μας. Το παιχνίδι της υποστελέχωσης όλων των δομών υγείας στα νησιά μας δεν θα παιχτεί ούτε στις δικές μας πλάτες, ούτε στων παιδιών μας. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ευδήλου

 

***

 ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ

          Δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία των παιδιών μας.

 Πριν από δυο εβδομάδες ανακαλέσατε την απόφαση της εκ περιτροπής μετακίνησης των παιδίατρων του Γενικού νοσοκομείου της Ικαρίας. Με ύπουλο τρόπο εχθές, με γραπτή εντολή της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, επανέρχεται στην απόφασή της, για την μετακίνηση μιας εκ των δυο παιδιάτρων προς τη Σάμο.

Τα παιδιά μας δεν είναι  εμπόριο κανενός ούτε παιδιά δεύτερης κατηγορίας. Δεν διαπραγματευόμαστε την υγειά και την ασφάλεια τους.  

                    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ 

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Φίλων ΑΜΕΑ & Αναπήρων Ικαρίας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

 

***

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο εβδομάδες από την προσπάθεια της 2ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του νοσοκομείου Σάμου για την εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιάτρων του Νοσοκομείου Ικαρίας προς αυτό της Σάμου.

Ο ικαριακός λαός, εν μέσω του εγκλήματος στα Τέμπη, κινητοποιήθηκε άμεσα, πράγμα που ανάγκασε την διεύθυνση της 2ης Υ.Π.Ε να ανακαλέσει αυτήν την ενέργεια , διευκρινίζοντας ότι θα βρεθεί άμεσα λύση και για τις ανάγκες στο νοσοκομείο Σάμου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις εκ μέρους της 2ης Υ.Π.Ε , το ίδιο αιφνιδιαστικά και ύπουλα, εχθές, με γραπτή εντολή της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, επανέρχεται στην απόφασή της, για την μετακίνηση μιας εκ των δυο παιδιάτρων προς τη Σάμο.

Ποιοι νομίζετε ότι είστε και κυρίως σε ποιούς νομίζετε ότι απευθύνεστε;

Από πότε τα παιδιά μας είναι ενός κατώτερου θεού; Ποιοι είστε εσείς που θα ακυρώσετε τους αγώνες των ικαριωτών για να στελεχωθεί το νοσοκομείο μας με δεύτερο παιδίατρο; Ποιός θα πάρει την ευθύνη για την κακιά την ώρα όταν θα κινδυνέψει ένα παιδί; Τονίσαμε επανειλημμένα ότι ένας παιδίατρος για 960 μαθητές, χώρια τα νεογνά, χώρια τα παιδιά των Φούρνων, δεν φτάνει ούτε για αστείο. Αντί για μετακινήσεις-μπαλώματα, διορίστε μόνιμους παιδιάτρους στα νησιά.

Ένα έχουμε να σας πούμε

Θα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την υγεία των παιδιών μας. Στεκόμαστε απέναντί σας και σας το λέμε ξεκάθαρα:

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: