Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες: Όχι στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την υγεία! Πάρτε το πίσω τώρα!

Όλοι την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου,  στις 12:30 στη Βουλή! Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία της ΟΕΝΓΕ και των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία της ΠΟΕΔΗΝ!

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!

Όλοι την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου,  στις 12:30 στη Βουλή! Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία της ΟΕΝΓΕ και των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία της ΠΟΕΔΗΝ!

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!   

Το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη έρχεται να βάλει ταφόπλακα στην πρόσβαση του λαού, των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων, των οικογενειών μας στη Δωρεάν Υγεία! 

Το νομοσχέδιο καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών του ΕΣΥ, διευρύνει τις ελαστικές σχέσεις απασχόλησης, σπρώχνει τους νοσοκομειακούς γιατρούς να αναζητήσουν εισοδήματα στον ιδιωτικό τομέα και στις πληρωμές των ασθενών. Στην ουσία νομιμοποιεί το «φακελάκι» δίνοντας τελεσίγραφο στον λαό ή θα υποστείς πολύμηνες αναμονές με κίνδυνο της υγείας και της ίδιας της ζωής σου ή θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνεις την αναγκαία εξέταση ή χειρουργείο έγκαιρα. 

Ειδικά για τις  οικογένειες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων αυτό πρέπει να σημαίνει πόλεμο! Ήδη αναγκαζόμαστε να δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για τις αναγκαίες θεραπείες, τεχνολογικά βοηθήματα, εξετάσεις κλπ που δεν καλύπτονται από το  κράτος για εμάς ,ταπαιδιά μας, τους ανθρώπους μας. 

Δε θα ανεχτούμε να τα ισοπεδώσουν όλα!

Μαζί με τους μαχόμενους υγειονομικούς που έχουν προκηρύξει απεργία για την προάσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας για τον λαό, τα ταξικά συνδικάτα, να βουλιάξουμε τους δρόμους έξω από τη βουλή! Να ξέρουν καλά πως θα μας βρουν απέναντί τους! 

Κλιμακώνουμε το Σάββατο 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ, Ημέρα Διεκδίκησης και Αγώνα  στις 11πμ στο Σύνταγμα! 

  • Όχι στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την υγεία! Να το πάρουν πίσω ΤΩΡΑ!
  • Καμία πληρωμή για φάρμακα, θεραπείες, τεχνολογικά βοηθήματα.
  • Δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, πρόνοιας, ειδικής αγωγής και αποκατάστασης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: