Αδιανόητο: Η διοίκηση του «Ευαγγελισμού» αρνείται την άμισθη εθελοντική προσφορά του Ηλία Σιώρρα!

Η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε στον απερχόμενο διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής και πρώην πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, Ηλία Σιώρα, την άμισθη εθελοντική προσφορά του, την οποία ζήτησε αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του!

Παρά τα τεράστια κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία, ακόμα και στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής, στον «Ευαγγελισμό», η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε στον απερχόμενο διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής και πρώην πρόεδρο του Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, Ηλία Σιώρα, την άμισθη εθελοντική προσφορά του, την οποία ζήτησε αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του (31/12/20).

«Ήταν αδιανόητο για μένα, εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας, να εγκαταλείψω το πόστο μου, που για 35 χρόνια υπηρέτησα. Και στη νέα φάση το ίδιο πρέπει», σημειώνει ο Ηλίας Σιώρας και συνεχίζει: «Την ίδια ώρα παρατείνεται η έμμισθη υπηρεσία ιδιωτών ιατρών έως 31/12/21 με τροπολογία, δεν γίνεται αποδεκτή η άμισθη υπηρεσία» και «δεν διαφαίνεται ομαλοποίηση συνθηκών πανδημίας. Αντίθετα, βαίνουμε ολοταχώς προς επιδείνωση».

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και τα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: