ΣΕΑΑΝ – Ενιαίος: Ούτε στου Ζωγράφου, ούτε στα Πετράλωνα, ούτε πουθενά, έξω τα κοράκια από κάθε γειτονιά!

Πρώτη αγωνιστική συνάντηση σήμερα το απόγευμα στις 18:30, στην  στην οδό Αβύδου 146 στου Ζωγράφου έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στην κινητοποίηση που διοργανώνουν Σωματεία και φορείς.

Είναι αδίστακτοι! Νέα γκανγκστερική επιχείρηση για να πετάξουν απ’ το σπίτι της μικροσυνταξιούχο μάνα μαζί με τον ανάπηρο γιο της. Αυτή τη φορά το τερμάτισαν! Εκτός από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που χτύπαγαν απρόκλητα γυναίκες και παιδιά που έτρεξαν να συμπαρασταθούν στην Ιωάννα και στον ανάπηρο γιό της αφού τους έπνιξαν στα χημικά, έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν μητέρα και γιο με την διαδικασία του αυτοφώρου περί διατάραξη οικογενειακής γαλήνης στο σπίτι τους. Όλα αυτά για να στηριχτεί η ανάπτυξη, τα κοράκια των τραπεζών και τα funds. 

Αντιπροσωπεία της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου είναι με τους συγκεντρωμένους, γείτονες, σωματεία, φορείς έξω από το Α.Τ. Ζωγράφου απαιτώντας την απελευθέρωση της Ιωάννας Κολοβού και του γιου της και να ξαναγυρίσουν στο σπίτι τους. Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο που ψήφισε αυτή μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πετάει φτωχούς ανθρώπους στον δρόμο, ανάπηρους, ηλικιωμένους για να επιβάλλει τον νόμο της ζούγκλας την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς, της ελεύθερης οικονομίας, των τραπεζών και των funds που ανακεφαλαιοποιήθηκαν ξανά και ξανά με το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, με εκατοντάδες δις ευρώ για να μην χρεοκοπήσουν!!! Κανένας φόβος παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός! 

Εδώ και τώρα να ξαναγυρίσει στο σπίτι της η Ιωάννα και ο γιος της, να ακυρωθεί κάθε πράξη του πλειστηριασμού, όπως και για την οικογένεια στα Πετράλωνα και στον 80χρονο ανάπηρο στην Χαλκιδική και σε όλους τους άλλους που έχουν χάσει τα σπίτια τους με αυτόν τον τρόπο. Να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί πρώτης και δεύτερης κατοικίας, να επιστραφούν από τα funds τα λεφτά σε αυτούς που αγόρασαν από τους πλειστηριασμούς και να καταχωρηθούν οριστικά τα σπίτια στους ανάπηρους και τις οικογένειές τους. Καλούμε τους ανάπηρους και τους χρόνιους πάσχοντες σε ετοιμότητα, η επίθεση κλιμακώνεται, πρέπει να πάρουν την ανάλογη απάντηση. Πρώτη αγωνιστική συνάντηση σήμερα το απόγευμα στις 18:30, στην  στην οδό Αβύδου 146 στου Ζωγράφου έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στην κινητοποίηση που διοργανώνουν Σωματεία και φορείς.

Ούτε στου Ζωγράφου, ούτε στα Πετράλωνα, ούτε πουθενά, έξω τα κοράκια από κάθε γειτονιά!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: