Να τον χαίρεστε στον ΣΥΡΙΖΑ τον υποψήφιό σας: «Ο άνθρωπος λαθρομετανα… λαθρεπιβάτης πήγε να γίνει μάλλον, δεν είχε εισιτήριο να πληρώσει…»!

Όταν ξεκινάς το ξέπλυμα δύσκολα έχει τέλος…

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική Γ. Ιωακειμίδης συμφωνεί με τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και επαυξάνει. Λίγο μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Αποκτήνωσης που έφτασε να “θρηνεί” για αυτούς που έσπρωξαν τον 36χρονο στην θάλασσα, στο ίδιο κανάλι φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική Γ. Ιωακειμίδης ο οποίος αναφερόμενος στο έγκλημα στον Πειραιά ανέφερε (οι σημειώσεις δικές μας):

“Αυτή η βία που μας κατακλύζει είναι απίστευτη. Είτε είναι οπαδική, είτε είναι αυτής της μορφής. Νομίζω ότι είναι φοβερό πράγμα, είναι μία άλλη κοινωνία την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε και με ευχολόγια δεν αντιμετωπίζεται. Κρατάω το τελευταίο που είπε ο υπουργός. Αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν αυτή την δολοφονία, γιατί δολοφονία είναι, αναρωτιέται κανείς πραγματικά όλο το καλοκαίρι έχουν κάνει τόσο σκληρή δουλειά, είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, είναι τόσο κουρασμένοι… Όχι ότι τους δικαιολογεί. Έχουν εξαντληθεί; Είναι αυτοί που θέλουν να φανούν “βασιλικότεροι του βασιλέως” απέναντι στην εταιρία; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο άνθρωπος λαθρομετανα… λαθρεπιβάτης πήγε να γίνει μάλλον, δεν είχε εισιτήριο να πληρώσει και πήγε εκεί και οι άλλοι έχοντας εντολή όχι προτιμούν να τον πετάξουν στην θάλασσα. Για να πούμε κάναμε την δουλειά μας και γεια σου”.

1. Το τελευταίο που είπε ο Υπουργός Ναυτιλίας στην τηλεοπτική του εμφάνιση στο open είναι οι δηλώσεις ξεπλύματος του εγκλήματος, τις οποίες όχι μόνο τις αποδέχεται και τις “κρατάει” ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο για να δικαιολογήσει το φονικό!

2. Όταν ξεκινάς το ξέπλυμα δύσκολα έχει τέλος… Έτσι ο Γ. Ιωακειμίδης αφού πήγε να περιγράψει τον 36χρονο Α.Κ. με τον ρατσιστικό προσδιορισμό “λαθρομετανάστης”, διορθώνει και αναφέρεται σε λαθρεπιβάτη, δίνοντας σχεδόν κάποιο “δίκαιο” στην πράξη των στελεχών του πληρώματος.

3. Η συνέντευξη δόθηκε στις 9 το πρωί όταν πλέον είχαν δημοσιοποιηθεί μία σειρά στοιχεία και ερωτήματα για το φονικό. Αντί των ερωτημάτων για τη στάση του κράτους – δηλαδή των λιμενικών αρχών, ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βγάλει το… χούι του και να προσπαθήσει να “εξηγήσει” τους εγκληματίες και από την άλλη να ψάξει “ευθύνη” στον νεκρό…

4. Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του για τις ντροπιαστικές δηλώσεις Βαρβιτσιώτη χαρακτηρίζοντας τες “απάνθρωπες”, που εξισώνουν “το θύτη με το θύμα”. Να χαίρονται τον υποψήφιό τους που συμφωνεί και επαυξάνει με τον υπουργό της ΝΔ!

5. Αν ψάχνει κανείς την απάντηση στο ερώτημα “τι είναι αυτό που έκανε τον Βαρβιτσιώτη να πει ό,τι είπε και τον Ιωακειμίδη να συμφωνεί με το Βαρβιτσιώτη” η απάντηση είναι απλή: οι εφοπλιστές.

902.gr

 

Δείτε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑ με «γεύση» Τζήμερου…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: