ΣΥΡΙΖΑ με «γεύση» Τζήμερου…

«Δυνατή» μεταγραφή από την παράταξη του γραφικού ακροδεξιού και αντικομμουνιστή Θ. Τζήμερου πραγματοποίησε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ…

«Δυνατή» μεταγραφή από την παράταξη του γραφικού ακροδεξιού και αντικομμουνιστή Θ. Τζήμερου πραγματοποίησε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ψηφοδέλτιό του για την ΠΕ Βόρειου Τομέα φιλοξενεί τον Διονύση Βενιεράτο, νυν περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη Τζήμερου.

Βέβαια, μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη, μετά τα «πάρε – δώσε» που έχουν ήδη σημειωθεί ανάμεσα στις παρατάξεις που στηρίζουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής, στο έδαφος της κοινής στρατηγικής τους. Επιβεβαιώνει όμως ότι τα λεγόμενα …«υπερκομματικά» ψηφοδέλτια, για τα οποία επαίρεται και ο Ιωακειμίδης, γίνονται και «κολυμπήθρα», για να ξεπλένονται κάθε λογής αντιδραστικά στοιχεία.

Πάντως, χτες ο εν λόγω υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, πια, συμμετείχε κανονικότατα ως περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Τζήμερου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής…

Ριζοσπάστης

 

Δείτε ακόμα:

Να τον χαίρεστε στον ΣΥΡΙΖΑ τον υποψήφιό σας: «Ο άνθρωπος λαθρομετανα… λαθρεπιβάτης πήγε να γίνει μάλλον, δεν είχε εισιτήριο να πληρώσει…»!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: