Να Μας φοβούνται!

Στην Παλλήνη ξεσπάνε τη λύσσα τους στο μικρό μας περίπτερο άλλοτε με παρέμβαση «αγανακτισμένου» πολίτη για καλώδιο χωρίς ρεύμα που «κλέβαμε» από «φωτισμό» που πληρώνει ο «αδικημένος», άλλοτε με ολική καταστροφή μια μέρα πριν την κάλπη….Ακούστε λοιπόν….Δεν σας φοβόμαστε.

Με κεφαλαίο το Μας καθόλου τυχαία. Είμαστε ο κυρίαρχος Λαός ,είμαστε οι πολλοί με το δίκιο με το μέρος μας  και τρέμουν. Κι όσο τρέμουν τόσο ορμάνε να καταστρέψουν, να επιτεθούν, να γαυγίσουν τα αγριόσκυλα στη Σαλονίκη, στο Βόλο, παντού όπου ο Αγώνας δυναμώνει κι ο κόσμος ξεθαρρεύει.

Στην Παλλήνη ξεσπάνε τη λύσσα τους στο μικρό μας περίπτερο άλλοτε με παρέμβαση «αγανακτισμένου» πολίτη για καλώδιο χωρίς ρεύμα που «κλέβαμε» από «φωτισμό» που πληρώνει ο «αδικημένος», άλλοτε με ολική καταστροφή μια μέρα πριν την κάλπη.

Ακούστε λοιπόν όσοι από εσάς δεν αντέχετε την Αλήθεια και το δρόμο του Αγώνα με προοπτική, όσοι βολεύεστε με ψέματα και μαγκιές, με χυδαιότητες και απαξίωση της ανθρώπινης υπόστασης, όσοι ξεχνάτε και δεν σας νοιάζει πέρα από τα «οπίσθιά» σας -για να το πω comme il faut- μία είναι η πραγματικότητα. Όσο πάτε λιγοστεύετε, κι ολοένα θα σας τρώει η μαρμάγκα!

Γιατί τα κόκκινα γαρύφαλλα σκορπάνε τη μοσχοβολιά τους απ’ άκρη σ’ άκρη και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας  σε Περιφέρειες και Δήμους.

Γιατί ξέρει ο κόσμος της δουλειάς ποιοι θα είναι και αύριο μαζί του, δίπλα του, παρηγοριά και σιγουριά του σε όσα του επιφυλάσσει αυτό το εχθρικό σύστημα κι οι εκπρόσωποι του.

Εν κατακλείδι. Δεν σας φοβόμαστε.

ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: