Διεθνής ημέρα υποκρισίας – Για την έκδοση του Ασάντζ από τη Βρετανία στις ΗΠΑ

Η Βρετανία να κατηγορεί την Κίνα για αυτά τα θέματα και την ίδια στιγμή ο υπουργός της να συγκατατίθεται στην έκδοση του Assange στις ΗΠΑ, που ακόμα επιτρέπουν την θανατική καταδίκη, για δίκη με πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον δημοσιογράφου που μπορεί να τον κλείσουν μέσα για 175 χρόνια.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας πριν λίγες μέρες έδωσε την συγκατάθεση του να εξεταστεί από δικαστήριο η αίτηση των ΗΠΑ προς την χώρα του για την έκδοση του δημοσιογράφου των WikiLeaks, Julian Assange.

Ο Assange κατηγορείται από τις ΗΠΑ για διαρροή απόρρητων πληροφοριών που έβαλαν σε κίνδυνο την ζωή αμερικανών στρατιωτών – εσύ διάβαζε: που αποκάλυψαν την βρωμιά στον νούμερο ένα ιμπεριαλιστικό στρατό.

Διαρροές που προκάλεσαν αποτροπιασμό για τον τρόπο που “πολεμούν” οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, για το είδος των πορωμένων εγκληματιών που στελεχώνουν τον αμερικανικό στρατό. Παράδειγμα το βίντεο* (fast-forward στο 2:50) που δείχνει μέσα από ένα ελικόπτερο αμερικανούς στρατιώτες να πυροβολούν αμάχους και να τους κοροϊδεύουν σκοτώνοντας τους λες και πρόκειται για λέμινγκς η νομιστεράκια. Και εκατοντάδες άλλα τέτοια βίντεο που τράβηξε ο αμερικανικός στρατός εν ώρα ψυχρής δολοφονίας – φαίνεται η γραφειοκρατία καλά κρατεί ακόμα και στις τάξεις των δολοφόνων αμάχων, γυναικών, παιδιών.

Την ίδια χρονική στιγμή βλέπουμε στο Χονγκ Κονγκ μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον του νομοσχεδίου, που προωθεί η διοίκηση εκεί, που επιτρέπει την έκδοση κατηγορουμένων από το Χονγκ Κονγκ στην Κίνα. Και την βρετανική πορδή να θέλει να σχολιάσει για το πως οι Ελευθερίες και τα Δικαιώματα των κατοίκων του Χονγκ Κονγκ πιθανόν να παραβιαστούν από έκδοση στην Κίνα γιατί η Κίνα “χρησιμοποιεί βασανιστήρια, εκβιάζει ομολογίες και το δικαστικό της σύστημα δεν είναι διάφανο”.

Είπεν ο γάδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Ποιος;

Η Βρετανία να κατηγορεί την Κίνα για αυτά τα θέματα και την ίδια στιγμή ο υπουργός της να συγκατατίθεται στην έκδοση του Assange στις ΗΠΑ, που ακόμα επιτρέπουν την θανατική καταδίκη, για δίκη με πρωτοφανής κατηγορίες εναντίον δημοσιογράφου που μπορεί να τον κλείσουν μέσα για 175 χρόνια. Μπορεί να τον δούμε και στην ηλεκτρική καρέκλα. Που σερίφηδες πυροβολούν ανεξέλεγκτα τους Μαύρους και τους Φτωχούς, που δικαστές κλείνουν την Chelsie Manning (πρώην στρατιωτικό, “συνεργό” του Assange που κατέβασε τα αρχεία στο WikiLeaks) ξανά στην φυλακή γιατί αρνείται να ξανα-καταθέσει στις δίκες που τις ανοίγουν πριν καν κλείσουν. Η Manning πήρε χάρη (35 χρόνια την καταδίκασαν) από τον Ομπάμια, αλλά φαίνεται αυτό δεν άρεσε και την κυνηγούν από τότε. Και με τον χειρότερο τρόπο, π.χ. της οικονομικής εξόντωσης: ένας δικαστής (Trenga) της επέβαλε πρόστιμο $500 για κάθε μέρα που αρνιέται να συνεργαστεί το οποίο στις 30 μέρες θα διπλασιαστεί στα $1000 (την ημέρα). Ο τελευταίος της δικαστής (Hilton) έχει συγκεντρώσει πολύ αρνητικά σχόλια από δικηγόρους και δικαστικό προσωπικό για την μεροληψία του εναντίον του Φτωχού.

Λες και δεν είναι όλο το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ που βασίζεται στην μεροληψία εναντίον του Φτωχού. Π.χ. ο πρόεδρος των ΗΠΑ Trump πριν λίγες εβδομάδες έδωσε προεδρική χάρη στον Conrand Black ένα πάμπλουτο – και βρετανό λόρδο – για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξε.

Λοιπόν, η κκελλέ του Assange και της Manning εν μές την βούρκα, δυστυχώς …

!     H A P P Y     W O R L D     H Y P O C R I C Y     D A Y    !

———-
ΑΧΠ

* Το βίντεο υπάρχει και στο youtube αλλά σε θέλουν να αποδείξεις ότι είσαι ενήλικας κάνοντας sign-in για να μήν το βλέπουν παιδιά. Αλλοι υποκριτές αυτοί που επιπλέον βρήκαν και την ευκαιρία να σε σπιουνέψουν.

Από topronomiotouftwxou.wordpress.com

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: