Ας γλιτώσει το παιδί!

Το πρώτιστο είναι να γίνει καλά ο Κώστας Φραγκούλης και όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα είναι στο δικό του πλευρό, οι υπόλοιποι ας κάνουν τα δύο πόδια τέσσερα κι ας ταχθούν με τα τέρατα ή ας λουφάξουν.

Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη, θα είναι πάντα του Αλέξη. Σήμερα όμως, θα μου επιτρέψετε να σας γράψω για τον Κώστα. Κι ο Αλέξης αν ήταν εδώ, αν δεν είχε ποτέ διασταυρωθεί με τον δολοφόνο του Επαμεινώνδα Κορκονέα, εχθές και σήμερα θα ήταν στο δρόμο για τον Κώστα, τον Κώστα Φραγκούλη!

Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις, ούτε σε τραγικές ειρωνείες, σε καταραμένες μοίρες και σε κακές στιγμές! Στις 5 δεκεμβρίου του 2022 τα ξημερώματα, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι γεγονός, περιστατικό.-

Δεν με ενδιαφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δε με ενδιαφέρει να δω καμία δικογραφία, για να έχω δικαίωμα να μιλήσω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως δεν πρόλαβε να περάσει ένας χρόνος από τη δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη και όχι απλώς δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο δε, είναι πως κάποιοι όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, όχι απλώς προσπαθούν να περάσουν στα ψιλά γράμματα κάτι τόσο σοβαρό, αλλά και προβαίνουν σε ανακοινώσεις για “bonus” στους ενστόλους. Πόσο κοστίζει αλήθεια η ζωή ενός εφήβου; Στους πόσους νεκρούς παραβατικούς, Ρομ, αναρχικούς, εργάτες, queer, πρόσφυγες, μετανάστες, αντιφασίστες παίρνεις και γαλόνια;

Το πρώτιστο είναι να γίνει καλά ο Κώστας Φραγκούλης και όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα είναι στο δικό του πλευρό, οι υπόλοιποι ας κάνουν τα δύο πόδια τέσσερα κι ας ταχθούν με τα τέρατα ή ας λουφάξουν. Λίγο μας νοιάζει.

Ας γλιτώσει το παιδί και θα είμαστε όλες κι όλοι εκεί!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: