Δολοφόνοι, εγκληματίες και ψεύτες – Βίντεο καταρρίπτει τα ψεύδη της εταιρίας πως δε γίνονταν εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν το θράσος, στην κατάθεση τους στο αστυνομικό τμήμα, να πουν πως η εταιρεία είχε δώσει εντολή να μη γίνουν καθόλου εργασίες λόγω παγετού και επομένως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κανείς στον πυλώνα. Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και ένα βίντεο που δείχνει πως οι εργασίες γίνονταν κανονικά.

Χτες το βράδυ το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου, με το οποίο καταρρίπτει τα βρώμικα ψεύδη της ετιαρίας ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ, που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ισχυρίζονταν με θράσος πως είχαν δώσει εντολή να μη γίνουν εργασίας λόγω παγετού, συνεπώς κανείς εργάτης δε θα έπρεπε να βρίσκεται στον πυλώνα από τον οποίο έγινε η πτώση του 60χρονου εργάτη που σκοτώθηκε χτες εν ώρα εργασίας. Εκβίασαν μάλιστα εργαζόμενους να δώσουν ψευδείς καταθέσεις που “επιβεβαίωναν” τους ισχυρισμούς τους. Το Συνδικάτο Οικοδόμων όμως ανέβασε βίντεο -που είχε αναρτηθεί σε άλλη ιστοσελίδα, για να κατέβει άρον-άρον, μετά το χτεσινό εργοδοτικό έγκλημα, που αποδεικνύει πως οι εργασίες γίνονταν κανονικά στο εργοτάξιο, παρά τον παγετό και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ακολουθεί το κείμενο του δελτίου τύπου και το βίντεο-ντοκουμέντο που καταρρίπτει τα ψεύδη της εταιρίας.

Σήμερα είχαμε ένα εργοδοτικό έγκλημα και το θάνατο ενός συναδέλφου οικοδόμου. Σε συνθήκες παγετού η εργοδοσία υποχρέωσε το συνάδελφο μαζί με άλλους οικοδόμους να δουλέψουν πάνω στους πυλώνες σε πολύ μεγάλο ύψος.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν το θράσος, στην κατάθεση τους στο αστυνομικό τμήμα, να πουν πως η εταιρεία είχε δώσει εντολή να μη γίνουν καθόλου εργασίες λόγω παγετού και επομένως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κανείς στο συγκεκριμένο πυλώνα. Εκβίασε εργαζομένους να δώσουν ψεύτικες καταθέσεις.

Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν ότι σήμερα οι οικοδόμοι δούλευαν κανονικά. Το πρωί αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα βίντεο από τις σημερινές εργασίες το οποίο όμως μετά το εργατικό δυστύχημα κατέβηκε από το διαδίκτυο.

 

Κανονικά οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» (vid)

Το βίντεο δεν υπάρχει. Ο τίτλος λέει » Κανονικά οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» (vid)» με ημερομηνία 09/1 και ώρα 11:43

Στο ξεκίνημα του βίντεο αναφέρεται η ημερομηνία

0:59 οικοδόμοι  που δουλεύουν

4:55 οικοδόμοι  που δουλεύουν

5:43 εως 6:20 τα χιόνια και ο πάγος στο εργοτάξιο

7:25 εως 8:27 ανεβάζουν πάνελ στον επίμαχο πυλώνα

14:00 οικοδόμοι  που δουλεύουν

Όλο το βίντεο αποδεικνύει ότι στο εργοτάξιο γινόντουσαν εργασίες.

Η θέση της «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ» για τον θάνατο του εργάτη στο εργοτάξιο της «Αγιάς Σοφιάς»

Οι οικοδόμοι δεν σκύβουν το κεφάλι. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει. Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: