Με επιτυχία παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο η «Παλαιστινιακή  Ποίηση» (ΦΩΤΟ)

Οι εκδόσεις ειρήνη πραγματοποίησαν βιβλιοπαρουσίαση της νέας έκδοσης «Παλαιστινιακή Ποίηση», την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» της οδού Ανδρόγεω.

Οι εκδόσεις ειρήνη πραγματοποίησαν βιβλιοπαρουσίαση της νέας έκδοσης «Παλαιστινιακή  Ποίηση», την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» της οδού  Ανδρόγεω. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ως ομιλητές οι: Yussef Victor Dorkhom, Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Γιώργος Μαργαρίτης, Ιστορικός του ΑΠΘ, Νίκος Πατεράκης, γιατρός και Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου, Μαρία Χαραλαμπάκη, Πρόεδρος της Ένωσης Φιλολόγων Ηρακλείου.

Μέσα από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους ανέδειξαν την ιστορία της Παλαιστίνης, τα  φιλολογικά της επιτεύγματα και φώτισαν την σημερινή κατάσταση, την τραγωδία που βιώνει  ο παλαιστινιακός λαός. 

Με το πέρας των ομιλιών, στο φουαγιέ συνεχίστηκε ο διάλογος με  τους παρευρισκόμενους. Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο από τα βιβλιοπωλεία της πόλης του Ηρακλείου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: