Οι «Κομμένες γλώσσες» του Παναγιώτη Κολέλη παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Πετρούπολη

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Κομμένες γλώσσες» του Παναγιώτη Κολέλη στην Πετρούπολη.

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Κομμένες γλώσσες» του Παναγιώτη Κολέλη στην Πετρούπολη. Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, ενώ τη διοργάνωσαν οι εκδόσεις ΚΨΜ και το βιβλιοπωλείο Αναζήτηση.

Για τη συλλογή διηγημάτων του συγγραφέα που έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, μίλησαν με θερμά λόγια η δημοσιογράφος και συγγραφέας Γεωργία Δρακάκη, η δημοσιογράφος Κυριακή Μπεϊόγλου και ο συγγραφέας Νίκος Χρυσός. Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το βιβλίο, αναδεικνύοντας ιδιαίτερα ενδιαφέροντες όψεις και εκφάνσεις του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πετρούπολης Θωμάς Κοτσαμπάς, Μανόλης Ραγκούσης και Ρούλα Κανέλλη, οι συγγραφείς Βασιλική Ηλιοπούλου και Δήμητρα Λουκά, καθώς και εκπρόσωποι από την Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πετρούπολης.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: