«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» γέλιου και σάτιρας στην αυλή του Θεάτρου Από Κοινού

Μια επίκαιρη παράσταση με γέλιο και σάτιρα και διανθισμένη με πολλά τραγούδια, που προσφέρει στον θεατή ένα ποιοτικό διάλειμμα από την «τοξική» καθημερινότητα μέσα από τον σχολιασμό της επικαιρότητας και τις αναφορές στο παρελθόν αλλά και στο παρόν της πολύπαθης Δημοκρατίας που επί 200 χρόνια υπομένει και περιμένει…

Με το έργο «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» του Άγγελου Πυριόχου  υποδέχεται το Από Κοινού Θέατρο τους θεατές του, όπως κάθε καλοκαίρι στη μικρή φιλόξενη αυλή του.

Το «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» είναι η ιστορία της πολύπαθης Δημοκρατίας (Ελένη Γερασιμίδου) η οποία μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Και τώρα με αφορμή τον εορτασμό της επανάστασής της, έρχεται να καταγγείλει τον επί 200 χρόνια βιασμό της στον Εισαγγελέα (Αντώνη Ξένο) έχοντας στο πλευρό της  δύο νέους ηθοποιούς (Αγγελική Ξένου-Πάνο Μπόρα).

Πρόκειται για μια επίκαιρη παράσταση με στοιχεία επιθεώρησης, με γέλιο και σάτιρα και διανθισμένη με πολλά τραγούδια, που χαρακτηρίζεται από τον συγγραφέα της ως το «μιούζικαλ της Επανάστασης». Μια παράσταση που προσφέρει στον θεατή ένα ποιοτικό διάλειμμα από την «τοξική» καθημερινότητα μέσα από τον σχολιασμό της επικαιρότητας και τις αναφορές στο παρελθόν αλλά και στο παρόν της πολύπαθης Δημοκρατίας που επί 200 χρόνια υπομένει και περιμένει…

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες είναι του Παντελή Καναράκη και η ενορχήστρωση – μουσική παραγωγή του Γιώργου Ν. Θεοφάνους.

Την παράσταση παρακολούθησαν χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και η Ελένη Μηλαρονικολάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ανάμεσα στους θεατές διακρίναμε την αγαπημένη ηθοποιό Πηνελόπη Πιτσούλη και τον διακεκριμένο θεατρικό συγγραφέα Γιώργο Χασάπογλου.

Το «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» παίζεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.15 και τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+).

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theatre/apo-koinou/mpourloto-to-musical-tis-epanastasis/

Από Κοινού Θέατρο, ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, ΓΚΑΖΙ τ.κ. 118 54 (μετρό: ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ), τηλέφωνο 211 4057249, email [email protected]

Για την ασφαλή τήρηση των μέτρων προστασίας έναντι του covid-19, είναι απαραίτητη η προσέλευση των θεατών μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: