Από Κοινού Θέατρο | Ειδική προσφορά για τις παραστάσεις «Γκαζοχωρίτισσα» και «Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν»

Ειδική προσφορά σε δύο παραστάσεις θα έχει το θεατρόφιλο κοινό αυτήν την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο, 22 και 23 Μάρτη, στο Από Κοινού Θέατρο.

Ειδική προσφορά σε δύο παραστάσεις θα έχει το θεατρόφιλο κοινό αυτήν την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο, 22 και 23 Μάρτη, στο «Από Κοινού Θέατρο».

Η «Γκαζοχωρίτισσα», της Βυζαντίας Πυριόχου – Γκυ, σε σκηνοθεσία της ίδιας, με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Ξένου και συμμετοχή της ηθοποιού Ελένης Λύρα σε πιάνο και τραγούδι, αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που έζησε πριν από πολλά χρόνια. Μια ιστορία που είναι ταυτόχρονα προσωπική αλλά και συλλογική της δεκαετίας του 1950. Μιλάει για τις λάσπες του Βοτανικού, για τις πολλές οικογένειες με τα πολλά παιδιά που τις πλημμύριζαν, για τις λαχτάρες της, τις αγάπες και τους φόβους της. Κυρίως όμως μας μιλάει για την ιστορία μιας μεγάλης απεργίας, εκείνης των εργατών του Εργοστασίου Φωταερίου, το οποίο τότε έδινε Ενέργεια σε όλη την πόλη και έδωσε το στίγμα του σε χιλιάδες εργάτες…

Η προσφορά γι’ αυτήν την Παρασκευή είναι 8 ευρώ το εισιτήριο.

Ενα ξεκαρδιστικό θρίλερ του Αγγελου Πυριόχου, με την Ελένη Γερασιμίδου στον ρόλο της μικρής Ελένης της Αντεροβγάλτριας, που μετά από κάθε δολοφονία αναρωτιέται «Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν». Μια ολόκληρη εποχή περνά μέσα από τον μονόλογο σχεδόν κινηματογραφικά, με πολλές ανατροπές και τους πιο αστείους φόνους που έχετε δει ποτέ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Ξένος.

Η προσφορά γι’ αυτό το Σάββατο είναι 10 ευρώ.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 211.4057.249.

Για την παράσταση «Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν» αναλυτικά δείτε εδώ:

Σαββατόβραδο στο Από Κοινού Θέατρο: “Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν” του Άγγελου Πυριόχου, με την Ελένη Γερασιμίδου

 

Για την παράσταση «Γκαζοχωρίτισσα» αναλυτικά δείτε εδώ:

“Γκαζοχωρίτισσα” της Βυζαντίας Πυριόχου Γκυ – Στο Από Κοινού Θέατρο από τις 15 Μάρτη για 5 παραστάσεις

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: