«Τ’ Αντίδωτα» – 12 τραγούδια για το Καρναβάλι: Ακούστε πρώτοι τα νέα κομμάτια που κυκλοφορούν

Εν μέσω της Covid – 19, των περιοριστικών μέτρων και των ματαιώσεων, 12 μπάντες κλείνουν τα αυτιά τους στην κατήφεια και «χορηγούν» στους καρναβαλιστές της πόλης και όλης της Ελλάδας «αντίδωτα» που φέρνουν κέφι, χαρά, ελευθερία, αλλά και την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας παρουσιάζει το μουσικό πρόγραμμα «Τα Αντίδωτα» – 12 τραγούδια για το Καρναβάλι. 

Εν μέσω της Covid – 19, των περιοριστικών μέτρων και των ματαιώσεων, 12 μπάντες κλείνουν τα αυτιά τους στην κατήφεια και «χορηγούν» στους καρναβαλιστές της πόλης και όλης της Ελλάδας «αντίδωτα» που φέρνουν κέφι, χαρά, ελευθερία, αλλά και την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού. Από το κανάλι του Οργανισμού (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) στην πλατφόρμα του Youtube (είσοδος από εδώ) θα μπορείτε κάθε μέρα έως τις 12 Μαρτίου στις 15.00 να ακούτε πρώτοι τα νέα κομμάτια που κυκλοφορούν.

Τη Δευτέρα 1 Μαρτίου ξεκίνησε η παρουσίαση με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού από το συγκρότημα Cubaneros, το «Ναι Μωρέ», που γράφτηκε από τον Πάνο Παναγόπουλο ειδικά για το Πατρινό Καρναβάλι 2021. Οι Πατρινοί το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Σειρά έχουν:

-2 Μαρτίου 

Πρεμιέρα Καρναβαλικής Σουίτας από την Μπάντα Δήμου Πατρέων

-3 Μαρτίου

Πρεμιέρα της Ορχήστρας Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων με το τραγούδι “Το Καρναβάλι” – παλαιότερη διασκευή από πολιτικές κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Αβέρωφ (1948 – 1952).

Καλή ακρόαση με «Τα Αντίδωτα»!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: