«Στον Γιώργο με αγάπη»: Ακυκλοφόρητα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα… από τον παππού στον εγγονό

Ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο εγγονός, συνεχίζει το έργο του αείμνηστου παππού του, του θρυλικού συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, μέσα από ένα άλμπουμ με ακυκλοφόρητα, μέχρι σήμερα, τραγούδια του.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας συνεχίζει το έργο του αείμνηστου παππού του, του θρυλικού συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, μέσα από ένα album με ακυκλοφόρητα, μέχρι σήμερα, τραγούδια του. Με τίτλο «Στον Γιώργο Με Αγάπη», περιλαμβάνει 12 τραγούδια, γεφυρώνοντας το χθες με το σήμερα και βάζοντας στο σημερινό λαϊκό τραγούδι αγαπημένες θύμησες από τα παλιά, αγαπημένα κι ανεξίτηλα λαϊκά.

Οι χαρακτηριστικές πενιές του αλησμόνητου Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος άφησε μία σπουδαία μουσική παρακαταθήκη, γράφοντας τη δική του μοναδική σελίδα στο λαϊκό τραγούδι, ενέπνευσαν τον συνονόματο «μικρό» να μπει στο κλίμα του «μεγάλου» και να γράψει τους στίχους, που «ντύνονται» με δυνατές ερμηνείες.

Δίνοντας συνέχεια στο έργο του παππού του, το οποίο μεταφέρει υπό το δικό του μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός) μοιράζεται με το κοινό το «Στον Γιώργο Με Αγάπη», ερμηνεύοντας τα κομμάτια του δίσκου, είτε σόλο, είτε με άλλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χάρης Ανδρεάδης και ο Μαρίνος Κωστόπουλος.

Τα πρώτα δύο singles από το album, τα «Για Χάρη Του Βασιλικού» και «Σιγά Σιγά», που ερμηνεύουν ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Νταλάρας, προκάλεσαν αίσθηση και απέσπασαν θετικά σχόλια από το κοινό.

Το album «Στον Γιώργο Με Αγάπη» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε CD στα φυσικά σημεία πώλησης και το e-store της Panik.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: