Κόπηκε ξαφνικά η Ελληνοφρένεια από τον ALPHA! – “Ραντεβού στα γουναράδικα” το λιτό αντίο των συντελεστών

Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV ! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα.

Κάθε φωνή που είναι διαφορετική, ενοχλεί. Και πρέπει να φιμωθεί, προς γνώση και συμμόρφωση. Προς εμπέδωση των παραπάνω, το κανάλι του ALPHA κόβει αιφνιδίως κι απροειδοποίητα την εκπομπή της Ελληνοφρένειας, όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της εκπομπής, πριν από λίγη ώρα. Το “ωραίο της υπόθεσης” είναι πως η απόφαση τους ανακοινώθηκε μετά από το γύρισμα και το μοντάρισμα της χτεσινής τελευταίας εκπομπής, ώστε να μην έχουν καν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το κοινό τους οι συντελεστές, με κάποιο μήνυμα. Ενοχλούν ακόμα κι απολυμένοι ή μάλλον ακόμα περισσότερο, ως τέτοιοι.

Ακολουθεί το κείμενο του λιτού αποχαιρετισμού των συντελεστών της εκπομπής, που αναρτήθηκε στο προφίλ τους στο twitter.

Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον ! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα.

 

Εμείς από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε πόσο τυχαία είναι όλα αυτά με τις υστερικές αντιδράσεις και την τεχνητή δημιουργία κλίματος από διάφορα έμμισθα τρολ του διαδικτύου, με υψηλά ιστάμενους εργοδότες. Σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν να τους βγάλουν σεξιστές, να τους κατηγορήσουν ότι ξεπλένουν τα στελέχη του Μητσοτάκη και θέλουν “να βγει ο Κούλης”, και να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Τώρα οι κόποι τους δικαιώνονται. Άξιος ο μισθός τους -κι ας είναι και πενταροδεκάρες…

***

Δες κι αυτό:

Ρε Αποστόλη… ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: