Ρε Αποστόλη… ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

Αυτά που ρωτάς δεν έχουν χώρο στην ελευθερία του λόγου! Δεν έχουν χώρο στην ελευθερία του τύπου!…Κι εγώ ο μαλάκας τόσο καιρό νόμιζα ότι στην Σοβιετική Ένωση άμα έλεγες κάτι για τον Στάλιν και το Κόμμα, σε μπαγλάρωναν και σ’ έστελναν στα Γκούλαγκ!…Τι πας και τα σκαλίζεις, ρε Αποστόλη;! ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;!

Κι εγώ ο μαλάκας τόσο καιρό νόμιζα ότι στην Σοβιετική Ένωση άμα έλεγες κάτι για τον Στάλιν και το Κόμμα, σε μπαγλάρωναν και σ’ έστελναν στα Γκούλαγκ! Έτσι μας λέγανε στο σχολείο, έτσι μας λέει η τιβί, έτσι μας λέει ο Κούλης, έτσι και οι… «μερξιστές/κομμουνιστές», τακίμια της Χρυσής Αυγής του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και οι πασόκοι που οι κομμουνιστές τους σκοτώσαν τους παππούδες που δεν ήταν παππούδες τους… Τι; Όχι;

Μα κι εσύ, ρε Αποστόλη, δε βλέπεις γύρω μας τι όμορφη που είναι η γη και πόσο ευτυχισμένοι είναι οι άνθρωποι; Τι τον νοιάζει τον κόσμο ο καιρός της εβδομάδας που πέρασε; Ο Γεωργιάδης είναι πατριώτης, η Κωνσταντοπούλου αριστερή, ο Μπακογιάννης τζούνιορ κατά της οικογενειοκρατίας, ο Παππάς αγωνιστής, το μέρισμα πολλά λεφτά, αρκετά για να μαχαιρώσεις τον Άρη και το καλύτερο: Βγαίνουμε απ’ τα μνημόνια! Τι πας και τα σκαλίζεις, ρε Αποστόλη;! ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;!

Σε λίγο θα μας πεις ότι τα ΜΑΤ στα Γιάννενα έδειραν και φοιτητές! Αλλά εντάξει, δε σε κατηγορώ! Είναι που έχεις μάτια και βλέπεις! Αλλά και πάλι τι θα πιστέψεις; Τα ίδια σου μάτια ή αυτά που σου λένε; Εμ, δε σκέφτεσαι λίγο, ρε Αποστόλη! ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;!

Κι ο κυρ-Φοίβος; Ε άσ’τον στην ησυχία του! Τι θες και τον ρωτάς; Γερόντισε, άσπρισε το μαλλί του, ακόμη μικρός σε καφενείο είναι! Τι τον ρωτάς πού ήταν; Μέσα στο καφενείο ήταν και ονειρεύονταν να το αγοράσει! Είναι ανάγκη να τον ρωτήσεις τι έκανε; Είναι ανάγκη; Τι περιμένεις να έκανε; Στις πορείες και στις διαδηλώσεις να ήταν; Ρε Αποστόλη;! ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;!

Αυτά που ρωτάς δεν έχουν χώρο στην ελευθερία του λόγου! Δεν έχουν χώρο στην ελευθερία του τύπου! Εδώ ευλογάμε τα γένια τους και τα γένια μας που δεν τα ξυρίζουμε γιατί δεν είναι εγκεκριμένο από το κράτος το ξύρισμα! Δε μας δίνουν τα λεφτά για τον αφρό και τα ξυραφάκια. Τον προσπεράσανε τον Κιμ αυτοί που τον λασπώνουν! Το κούρεμα είναι! Των καταθέσεων και των συντάξεων φυσικά… 2 πόντους από κει, 3 πόντους από δω, 6 παραπέρα, άλλους 4 εδώ, 3 λίγο πιο κάτω… να πώς μαζεύονται 17 πόντοι! Εμ! Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου μη τ’ ανοίξω το βρωμόστομα.

Τέλος πάντων, εσύ Νεσίν να μη διαβάζεις γιατί σου μπαίνουν ιδέες. Εδώ υπάρχει ελευθερία του λόγου και του τύπου. Πλέον λέγεται των Συντακτών, αλλά δεν απαυτώνεται… πάλι έχουν θέση μόνο τα παπαγαλάκια! Μην φτάχνεις φτερά! Τον ουρανό πλέον τον λέμε Σκάι και εκεί βρίσκονται μόνο η Κοσιώνη και ο Γεωργιάδης! Και μην περιμένεις να πάρεις Α στον έλεγχο! Α(lpha) παίρνει μόνο ο Κοντομηνάς!

Κοίτα τελικά να δεις που η πραγματικότητα αντιγράφει την ψυχιατρική. Πραγματική Ελληνοφρένεια…

(Όχι ότι αλλού είναι διαφορετικά, καπιταλισμό έχουμε…)

***

Δες κι αυτό:

Κόπηκε ξαφνικά η Ελληνοφρένεια από τον ALPHA! – “Ραντεβού στα γουναράδικα” το λιτό αντίο των συντελεστών

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: