Μια δροσερή Αυγουστιάτικη βραδιά Κινηματογραφικής Ολυμπιάδας στη φιλόξενη αυλή του θεάτρου “Από Κοινού”

Την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 20.30, διεξάγεται το 8o Film Olympiad Grand Prix, η πρώτη εκδήλωση της Κινηματογραφικής Ολυμπιάδας για το 2023, και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

Την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 20.30, διεξάγεται το 8o Film Olympiad Grand Prix, η πρώτη εκδήλωση της Κινηματογραφικής Ολυμπιάδας για το 2023.

Η προβολή θα γίνει στη φιλόξενη αυλή του θεάτρου “Από Κοινού”, στην Αθήνα και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

Η τελική φάση περιλαμβάνει 8 ταινίες μικρού μήκους από την Ισπανία, Γαλλία, Ρουμανία Ελλάδα και άλλες χώρες που θα διαγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο – πολλές εκ των οποίων είναι σε πανελλήνια πρώτη προβολή. Μάλιστα, πέραν του βραβείου της επιτροπής το κοινό που θα παραστεί θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του ταινία για το αντίστοιχο βραβείο κοινού.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Film Olympiad, είναι μοναδικό στο είδος του. Η Ολυμπιάδα των κινηματογραφιστών, δανείζεται το αθλητικογενές στοιχείο και οι ταινίες συναγωνίζονται … σε καθεστώς ευγενούς άμιλλας. Σε κάθε διοργάνωση, οι συμμετέχουσες ταινίες μικρού μήκους, animation, ντοκιμαντέρ, experimental & music video, χωρίζονται σε ομίλους. Οι καλύτερες προκρίνονται στην φάση των νοκ-άουτ, στα προημιτελικά, ημιτελικά μέχρι τον μεγάλο τελικό για το χρυσό μετάλλιο!

Παράλληλα, σε κάθε διοργάνωση, βραβεύονται τα σπουδαιότερα επιτεύγματα σε κάθε κατηγορία όπως σκηνοθεσία, σενάριο, μοντάζ, α’ & β’ ανδρικοί και γυναικείοι ρόλοι, μουσική, κοστούμια, κλπ.

Η καινοτόμα Κινηματογραφική Ολυμπιάδα, είναι το πρώτο φεστιβάλ παγκοσμίως που δημοσιεύει τις βαθμολογίες όλων των ταινιών που λαμβάνει, προωθώντας την διαφάνεια αλλά προσφέροντας και έναν διαφορετικό συναρπαστικό τόνο στο σινεφίλ κοινό και τους δημιουργούς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: