Cine Πετρούπολις: Ταινίες που ξεχωρίζουν και φέτος στην Πετρούπολη

Σε μια δύσκολη και περίεργη συγκυρία, το Cine Πετρούπολις ανοίγει τις πύλες του στις 5 Ιουνίου για να σας υποδεχθεί στον φιλόξενο χώρο του. Ανανεωμένοι, με αισιοδοξία και θετική διάθεση σαλπάρουμε για νέες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Ήταν μια χρονιά δύσκολη, όπου κλήθηκαν να διαχειριστούν προβλήματα που πολλές φορές έμοιαζαν δυσεπίλυτα. Εμπόδια ορθώθηκαν μπροστά στον δρόμο τους, επιβλήθηκαν περιορισμοί, διασαλεύτηκε γενικότερα η ομαλή λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης έτσι όπως την είχε συνηθίσει ο λαός της Πετρούπολης τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλοι στη θέση τους θα τα είχαν παρατήσει και θα έτρεχαν να κρυφτούν πίσω από δικαιολογίες. Αυτοί, όμως, πείσμωσαν και κατάφεραν για μία ακόμη χρονιά να διαμορφώσουν ένα εξαιρετικό θερινό πρόγραμμα προβολών με ταινίες για όλα τα γούστα.

Το χρωστούσαν στον κόσμο, στη σχέση εμπιστοσύνης που είχαν οικοδομήσει μαζί του το προηγούμενο διάστημα. Από τη μεριά μας, τους ευχόμαστε καλή αρχή, όντας σίγουροι πως θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Είναι γεγονός, ο Ιούνης έφτασε! Το φετινό καλοκαιρινό κινηματογραφικό ταξίδι της Πετρούπολης ξεκινά την Παρασκευή 05/06/2020.

Σε μια δύσκολη και περίεργη συγκυρία, το Cine Πετρούπολις θα ανοίξει τις πύλες του για να σας υποδεχθεί στον φιλόξενο χώρο του. Ανανεωμένοι, με αισιοδοξία και θετική διάθεση σαλπάρουμε για νέες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης, κοντά σας για 31 χρόνια, έχει επιλέξει και φέτος με υπέροχες ταινίες, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέχρι τον Σεπτέμβρη, συμβάλλοντας με τη σειρά μας στην όσο το δυνατό ομαλότερη και ασφαλέστερη επάνοδο, μετά από μια δύσκολη περίοδο δοκιμασίας για όλους μας. Βραβευμένες, ξεχωριστές ταινίες, διαλεγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι που σίγουρα έχουν κάτι να πουν στον καθένα μας, κάποια σημεία της ψυχής του να αγγίξουν και όχι μόνο. Ταινίες που θα μας ταξιδέψουν έξω από το κάδρο της οθόνης. Γιατί ο κινηματογράφος διαθέτει αυτό το μαγικό. Δεν σε περιορίζει στην πραγματικότητα, αντίθετα σε αποδεσμεύει από αυτήν. Η πραγματικότητα παραμένει πάντα το σημείο αναφοράς, οι κόσμοι όμως που σου ανοίγονται σε βοηθούν όχι να δραπετεύσεις από αυτήν, αλλά να τη διαχειριστείς μέσα σε άλλα πλαίσια, μέσα σε άλλα κάδρα, όπως εσύ τα ορίζεις.

Οι ταινίες λοιπόν επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, εκεί που ανήκουν. Στο θερινό σινεμά, έξω από τις ψηφιακές πλατφόρμες και τις οθόνες των υπολογιστών και τηλεοράσεων. Μόνοι ή με παρέα, συντροφιά με τον ξάστερο ουρανό και τα καλοκαιρινά φεγγάρια, με τις μυρωδιές του γιασεμιού και του νυχτολούλουδου, θα απολαύσουμε την τέχνη του κινηματογράφου. Πολιτικές ταινίες, κοινωνικές, θρίλερ, κωμωδίες, παιδικές, όλα τα είδη για όλα τα γούστα. Ό,τι ομορφαίνει την ψυχή μας, ό,τι διευρύνει τους ορίζοντές μας, θα βρίσκεται εκεί στον θερινό της Πετρούπολης, το κόσμημα της πόλης μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν, να απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά τα μαγευτικά ταξίδια που απλόχερα μας προσφέρουν οι εξαιρετικοί δημιουργοί των ταινιών που περιλαμβάνονται στο φετινό μας πρόγραμμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών θα το βρείτε εδώ με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ταινία.

Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με ασφάλεια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

60 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: