Η Κατιούσα είσαι εσύ

Ένα μήνα μετά την εκτόξευσή της στο Διαδίκτυο, η Κατιούσα συνεχίζει να δίνει το στίγμα της με τις πρώτες αναγνωριστικές της ριπές. Θα ήταν λίγο κλισέ να πούμε πως η δική σας θερμή ανταπόκριση ξεπέρασε τις δικές μας προσδοκίες, αλλά είναι αλήθεια. Το ζητούμενο για εμάς όμως δεν είναι αυτό: είναι να ξεπεράσουμε εμείς τις δικές σας προσδοκίες.

Ένα μήνα μετά την εκτόξευσή της στο Διαδίκτυο, η Κατιούσα συνεχίζει να δίνει το στίγμα της με τις πρώτες αναγνωριστικές της ριπές.

Θα ήταν λίγο κλισέ να πούμε πως η δική σας θερμή ανταπόκριση ξεπέρασε τις δικές μας προσδοκίες, αλλά είναι αλήθεια. Το ζητούμενο για εμάς όμως δεν είναι αυτό: είναι να ξεπεράσουμε εμείς τις δικές σας προσδοκίες.

Δεν κάνουμε κάποιου είδους αποτίμηση, και δεν υπάρχει κανείς λόγος να περιαυτολογήσουμε. Απευθυνόμαστε στους αναγνώστες μας που τους θεωρούμε κι αυτούς κομμάτι της Κατιούσα και τους καλούμε να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της ύλης του περιοδικού.

Φίλε αναγνώστη, στο [email protected] περιμένουμε τις δικές σου ιδέες, προτάσεις, παρατηρήσεις, για να βελτιωθεί το περιοδικό. Στείλε μας να φιλοξενήσουμε την ανταπόκρισή σου, το κείμενό σου, τη φωτογραφία σου, τα ποιήματά σου, την καλλιτεχνική σου δημιουργία.

Η Κατιούσα στηρίζει τους νέους δημιουργούς και προβάλλει το έργο τους. Ενημερώστε μας στο [email protected] για να προβάλλουμε τις δραστηριότητές σας, τις νέες κυκλοφορίες, τις εκδηλώσεις σας. Στείλτε μας για δημοσίευση  δείγματα γραφής της καλλιτεχνικής σας δημιουργίας.

Φίλε αναγνώστη, διάβασέ τη… διάδωσέ τη! Η Κατιούσα είσαι εσύ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: