Έχουν ονοματεπώνυμο: Αυτοί είναι οι άθλιοι ψεύτες και προβοκάτορες που επιχειρούν να συσχετίσουν τους δολοφόνους του Αντώνη με το ΠΑΜΕ

Κάτι ακροδεξιοί βόθροι των social media εδώ και δύο ημέρες επιχειρούν να συσχετίσουν τους δολοφόνους του Αντώνη με το ΠΑΜΕ, τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία και το ΚΚΕ. Η προβοκάτσια και το ψέμα σε νέα επίπεδα! Πρόκειται για μία δράκα ακροδεξιών και φασιστοειδών με ονοματεπώνυμα,

Κάτι ακροδεξιοί βόθροι των social media εδώ και δύο ημέρες επιχειρούν να συσχετίσουν τους δολοφόνους του Αντώνη με το ΠΑΜΕ, τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία και το ΚΚΕ.

Η προβοκάτσια και το ψέμα σε νέα επίπεδα! Πρόκειται για μία δράκα ακροδεξιών και φασιστοειδών με ονοματεπώνυμα, όπως πχ ο Δημήτρης Τσίκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ακροδεξιό παραμόρφωμα των Τζήμερου-Κρανιδιώτη στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και νυν υποψήφιος με ακροδεξιό συνδυασμό στο Δήμο Αθηναίων.

Ο συγκεκριμένος έχει δημοσιεύσει: “Ὀργανωμένα μέλη τοῦ ΠΑΜΕ οἱ δολοφόνοι τοῦ ΑμΕΑ στὸ λιμάνι τοῦ Πειραιᾶ. Ἀκόμη ἕνα θύμα τῆς ἐκγληματικῆς ὀργάνωσης ΚΚΕ, ἀλλὰ τὰ ΜΜΕ τὸ κάνουν γαργάρα…”.

Αντίστοιχες αναρτήσεις διακινούνται στο facebook (είναι αρκετές αποθηκευμένες με ονοματεπώνυμα) από διάφορους ακροδεξιούς και φασισταριά, οι οποίοι εννοείται ότι δεν αναφέρουν κάποιο στοιχείο για να στηρίξουν ότι λένε, γιατί τέτοιο στοιχείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Η προβοκάτσια είναι κακοστημένη και βρίσκει τοίχο στην πραγματικότητα. Καταλαβαίνουμε βέβαια το πάθος των συγκεκριμένων να βγάλουν λάδι τους εφοπλιστές και το λιμενικό.

Και για να έχουν όλοι καταγεγραμμένη την πραγματικότητα επισημαίνουμε τα εξής:

1. Τα συνδικάτα ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ναυτεργατικά σωματεία, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ – τοποθετήθηκαν με ανακοίνωσή τους, η οποία κατέληγε ως εξής:

“Αποτελεί μελανό σημείο στο κλάδο των ναυτεργατών η απάνθρωπη συμπεριφορά των μελών του πληρώματος, που οδήγησε στο θάνατο του 36χρονου επιβάτη. Οι ναυτεργάτες έχουν δώσει σκληρούς αγώνες για την ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.”

2. Τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ καλούν σήμερα, Παρασκευή στις 19.00, σε συγκέντρωση

στην πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά, συγκέντρωση καταδίκης του εγκλήματος.

3. Επίσης τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και ΠΕΕΜΑΓΕΝ αποφάσισαν ήδη 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη, τονίζοντας στην ανακοίνωσή τους: “Να μην ξεχαστεί το έγκλημα στο “Blue Horizon”.

4. Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τοποθετήθηκε για το έγκλημα στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Τετάρτης τονίζοντας τις ευθύνες της εταιρείας, του λιμενικού και των μελών του πληρώματος που προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη, ενώ αντιπροσωπείες του ΚΚΕ αλλά και των συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν για τη δολοφονία του Αντώνη στον Πειραιά, στον Άγιο Νικόλαο κ.ά

5. Το ειδησεογραφικό site του ΚΚΕ, το 902.gr, ήταν από τα πρώτα ΜΜΕ που όχι μόνο δεν υιοθέτησε τα τηλεγραφήματα που διέρρεαν σκόπιμα αλλά τα αντέκρουσε με βιντεοληπτικό υλικό και καταγγελίες από τους επιβάτες του πλοίου.

Το ΠΑΜΕ έχει καταγγείλει δύο φορές επίσημα, με αναρτήσεις του στο Twitter – X την προβοκάτσια ενώ στην τελευταία ανάρτησή του σημειώνει πώς η προβοκάτσια “θα απαντηθεί νομικά ενάντια στους εμπνευστές της (ανώνυμοι και επώνυμοι λογαριασμοί)”.

902.gr

Δείτε ακόμα:

Θα απαντηθεί νομικά η αθλιότητα ότι οι δολοφόνοι του «Blue Horizon» σχετίζονται με το ΠΑΜΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: