Το ταξίδι του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή κάνει στάση στη Λήμνο, την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη

Κάλεσμα στους κατοίκους της Λήμνου να συμμετέχουν στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ανδρωνίου, απευθύνει η Οργάνωση Βάσης Λήμνου της ΚΝΕ

Κάλεσμα στους κατοίκους της Λήμνου να συμμετέχουν στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ανδρωνίου, απευθύνει η Οργάνωση Βάσης Λήμνου της ΚΝΕ:

Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα». Αυτό είναι το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του:

«Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει να ’χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή, να αγωνίζεσαι στην πρώτη γραμμή γι’ αυτήν. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ’ τη ζωή. Το ωραίο είναι καθετί που στολίζει τη ζωή, η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη…».

Και φέτος το ταξίδι του Φεστιβάλ κάνει στάση στην Λήμνο, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ανδρωνίου στις 7.30 μ.μ.

  • Θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Λέσβου, Μαρία Κομνηνάκα

  • Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τοπικό μουσικό συγκρότημα. 

  • Στο χώρο θα λειτουργήσει βιβλιοπωλείο της σύγχρονης εποχής.

  • Θα υπάρχει στέκι για παιδιά όπου θα μπορούν να κάνουν κατασκευές με πηλό.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: