Θάνος Μικρούτσικος στο Φεστιβάλ: Εδώ είναι ο κόσμος μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι το Κόμμα στο οποίο μπορείς να στηριχτείς. Παρότι αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα, δε θα μπορούσα να λείψω από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο. Εδώ είναι ο κόσμος μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου!».

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή είναι τόσο πλούσιο σε στιγμές, σκέψεις και συναισθήματα, που είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς μερικά στιγμιότυπα, αφήνοντας άλλα απέξω. Η υποδοχή του Μίκη Θεοδωράκη, το αφιέρωμα στο Μητροπάνο, όπου παραβρέθηκε κι η χήρα του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, το σημερινό αφιέρωμα στο Λοΐζο, όπου θα παραστεί κι η κόρη του…

Δίπλα σε αυτά όμως, έχει μια θέση και η παρουσία του Θάνου Μικρούτσικου, που άφησε στην άκρη το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για να δώσει άλλη μια χρονιά το “παρών” στο Φεστιβάλ, με την επιμέλεια ενός αφιερώματος στα τραγούδια της επαναστατικής αλλαγής του κόσμου. Ανέβηκε μάλιστα και στη σκηνή, παίρνοντας ενεργά μέρος σε μια συναυλία, που μαγνήτισε κι ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν στην κεντρική σκηνή όπου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ζεστή κι από καρδιάς δήλωση του μεγάλου συνθέτη για το Φεστιβάλ, όπου είπε πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δε θα μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από το Φεστιβάλ γιατί: εδώ είναι ο κόσος μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου.

«Σε αυτήν τη βάρβαρη περίοδο που περνάμε, που όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο βάρβαρη γίνεται, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι το Κόμμα στο οποίο μπορείς να στηριχτείς. Παρότι αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα, δεν θα μπορούσα να λείψω από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο. Ο λόγος είναι απλός: Εδώ είναι ο κόσμος μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου!».

Οι δικοί του άνθρωποι που τον υποδέχτηκαν, τον αποθέωσαν κι είναι βέβαιο πως είναι νοερά μαζί του στον αγώνα που δίνει, και του εύχονται ολόψυχα να βγει νικητής και να είναι μαζί μας για πολλά Φεστιβάλ ακόμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: