Τα Μουρουτοτρόλ της “Ομάδας Αλήθειας” παθαίνουν Vertigo με τον Καραθανασόπουλο στον Ευαγγελισμό!

Οι ήρωες υγειονομικοί θέλουν συμπαραστάτες στον αγώνα τους, όχι χειροκροτητές από τα μπαλκόνια! Όσοι έχουν αλλεργία στις κινητοποιήσεις, ας μη χρησιμοποιούν την καραντίνα ως πρόσχημα.

Κάποια κανάλια και δημοσιογράφοι είχαν έτοιμο από πριν το συμπέρασμα: Οι συμβολικές κινητοποιήσεις των Υγειονομικών ήταν άσκοπες και επικίνδυνες για την υγεία.

Μόλις είδαν βουλευτές και στελέχη του ΚΚΕ, αλλά και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, να είναι στο πλευρό των υγειονομικών, των ηρώων με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες όπως τους έλεγε ο Μητσοτάκης, το συμπέρασμα έδεσε: οι συγκεντρώσεις ήταν επικίνδυνες και από πολιτική άποψη.

Άρχισαν μάλιστα να κάνουν λόγο για “τους γιατρούς του ΚΚΕ”, λες και α) είναι ασυμβίβαστες οι ιδιότητες του γιατρού και του κομμουνιστή και β) όλοι οι υγειονομικοί που έκαναν συμβολικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα είναι οργανωμένα μέλη του ΚΚΕ ή υποκινούμενοι…

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε η “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ, σχολιάζοντας:

Εν μέσω πανδημίας βλέπουμε κι αυτούς του ΚΚΕ σε συγκεντρώσεις έξω από νοσοκομεία.
Τι να πει κανείς…

“Μουσική υπόκρουση” στο βίντεο, τα σχόλια των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, που καταγράφουν φάτσες (σαν τον τύπο με το μπλοκάκι από την ταινία Η κόρη μου η σοσιαλίστρια), όχι ως μομφή για το ΠΑΜΕ, αλλά γιατί χρειάζεται μια προσοχή με τις συγκεντρώσεις, ενώ αυτοί με χαρά θα τους φιλοξενούσαν στο studio για να πουν τις απόψεις τους -και να μη διαδηλώνουν.

Οι υγειονομικοί όμως δε χρειάζονται στασίδια στα κανάλια που δεν έχουν σχεδόν ποτέ χώρο για τις θέσεις και τις διεκδικήσεις τους, ούτε χειροκροτητές στα μπαλκόνια. Αυτό που θέλουν είναι όπλα για τον αγώνα τους, για να μην πάει στράφι ο εγωισμός τους. Θέλουν να βρουν συμπαραστάτες στον αγώνα τους, όπως κάνουν οι κομμουνιστές, και όχι μια πολιτική ηγεσία που κρύβεται και αρνείται να τους συναντήσει έστω, με πρόσχημα τον κορονοϊό. Όλοι εξάλλου θυμόμαστε πριν λίγες μέρες, ότι στα ιδιωτικά κανάλια δε βρήκαν δευτερόλεπτο να αφιερώσουν στη συνέντευξη τύπου της ΟΕΝΓΕ, ενώ στη δημόσια τηλεόραση στρίμωξαν μισό πλάνο σε άσχετο ρεπορτάζ. Τόσο πρόθυμοι να φιλοξενήσουν τις απόψεις των μαχόμενων στην πρώτη γραμμή.

Όσοι είναι ευαίσθητοι για τους γιατρούς-υγειονομικούς και τη δημόσια υγεία, ας φροντίσουν να τους δώσουν όπλα. Αλλιώς δείχνουν απλώς την αλλεργία τους για τις κινητοποιήσεις, που είναι υπεράνω καραντίνας και κορονοϊού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: