Περιοδεία της Λιάνας Κανέλλη στο Γηροκομείο Αθηνών – Το δώρο του ΚΚΕ στη Μαίρη Λίντα (ΦΩΤΟ)

«Εσείς μπορείτε να μας δώσετε παραπανίσια δύναμη. Απογαλακτιστείτε κι εσείς από τα άλλα κόμματα που στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αντί για γάλα σας έχουν βυζάξει με ξύδι και πίκρα»

Στο Γηροκομείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη βουλευτή του Κόμματος στην Α’ Αθήνας και εκ νέου υποψήφια Λιάνα Κανέλλη, η οποία συνοδευόταν  από τον Στέλιο Λάμπρου, δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο σύμβουλο για το δήμο της Αθήνας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους στο Γηροκομείο για την αναγκαιότητα οι δομές φιλοξενίας των ηλικιωμένων να αναβαθμιστούν, να μπορέσουν να γίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά όσα πρέπει για να λειτουργούν όλες οι πτέρυγες του χώρου, και όχι μόνον οι τρεις, όπως σήμερα.

Τόνισε ότι «οι προτάσεις του ΚΚΕ που έχουμε καταθέσει τόσο στη Βουλή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να υπάρχει πλήρης κρατική χρηματοδότηση τόσο για την πρόσληψη προσωπικού όσο και την κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών των δομών φιλοξενίας ηλικιωμένων είναι γνωστές σε όλους σας, αλλά ίσως δεν είναι γνωστό ότι όσο εμείς παλεύουμε για αυτά, όλα τα άλλα τα κόμματα ούτε που τις ακούνε, ούτε που τις συζητάνε, επειδή όλα αυτά δε φέρνουν κέρδος, και είναι μόνον κόστος».

Ο χώρος του Γηροκομείου Αθηνών, που παραμένει μοναδικός μες στον ιστό της πόλης, φιλοξενεί περίπου 150 ηλικιωμένους, αλλά μπορεί ακόμα περισσότερους (550 είναι η δυναμική του), που έχουν ανάγκη ολοένα και περισσότερο.

Τόσο η Περιφέρεια όσο και ο Δήμος πρέπει να συνεργαστούν με Διοίκηση και εργαζόμενους, που παλεύουν με αυτοθυσία κάθε μέρα για να είναι τόσο περιποιημένος ο περιβάλλων χώρος, αλλά κυρίως οι άνθρωποι που ζουν και φιλοξενούνται στις δομές του.

Η Λιάνα Κανέλλη ζήτησε απ´ όλους να σκεφτούν στα σοβαρά την ψήφο τους, να μη διστάσουν να τη ρίξουν στο ΚΚΕ, που είναι πάντα δίπλα τους, γιατί όπως είπε «εσείς μπορείτε να μας δώσετε παραπανίσια δύναμη. Απογαλακτιστείτε κι εσείς από τα άλλα κόμματα που στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αντί για γάλα σας έχουν βυζάξει με ξύδι και πίκρα».

Στο τέλος της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε με την Μαίρη Λίντα. Αφού συνομίλησε μαζί της, η Λιάνα Κανέλλη της παρέδωσε το λεύκωμα «Τα αγριολούλουδα» του Βαρλάμου, ως δώρο, με ιδιόχειρη αφιέρωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος την είχε συναντήσει στην επίσκεψη του ενόψει της Πρωτοχρονιάς, λίγους μήνες πριν.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: