ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής: “Να μην ξαναδούμε εικόνες συναδέλφων να παρασύρονται από τα νερά!”

Να σταματήσουν οι διανομές για όσο χρειαστεί τονίζει το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής με αφορμή τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Να σταματήσουν οι διανομές για όσο χρειαστεί τονίζει το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής με αφορμή τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Στην ανακοίνωση του Συνδικάτου επισημαίνονται τα εξής:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Συνάδελφοι σύμφωνα με προβλέψεις της ΕΜΥ και με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, την Κυριακή στην πόλη μας αναμένονται ισχυρές βροχές και πιθανόν συνδυασμένες με ανέμους. Σαν Συνδικάτο εφιστούμε την προσοχή στους διανομείς και σε οποιαδήποτε περίπτωση κρίνουν ότι η εργασία τους ενέχει κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα να σταματήσουν τις διανομές για όσο χρειαστεί. Ενημερώνουμε ότι βάση και του νόμου για τις ώρες αυτές πληρωνόμαστε κανονικά. Αν κάποιος εργοδότης μας αναγκάσει να βγούμε σε ακραία καιρικά φαινόμενα επικοινωνούμε άμεσα με τα τηλέφωνα του συνδικάτου, ώστε να παρέμβει. Να μην ξαναδούμε εικόνες συναδέλφων να παρασύρονται από τα νερά! Συνάδελφοι δεν είμαστε αναλώσιμοι δεν θα παίζουμε τη ζωή μας κορόνα γράμματα για τα κέρδη τους. 

Συντονιζόμαστε με το συνδικάτο μας και δίνουμε όλοι ραντεβού την 

Τετάρτη 9/11 στην πανελλαδική απεργία στις 10:00 προσυγκέντρωση του ΣΕΤΕΠΕ Αριστοτέλους με μητροπόλεως και στις 10:30 κατευθυνόμαστε στο άγαλμα Βενιζέλου. 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: