ΣΕΤΕΠΕ: Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες συνάδελφοι της “Μαλαματίνα” – Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Σε αυτό τον δίκαιό αγώνα τους, το Συνδικάτο μας στέκεται αλληλέγγυο, και είναι έτοιμο να δείξει έμπρακτα την στήριξη του με οποιονδήποτε τρόπο, όπως κάναμε άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την άνανδρη και αναίτια επίθεση που δέχτηκαν οι συνάδελφοι μας – εργαζόμενοι στην επιχείρηση ‘’Μαλαματίνα’’ καθώς και τη σύλληψη από τις αστυνομικές δυνάμεις με εντολή της κυβέρνησης των συναδέλφων μας Γ. Φραγκίδη, πρόεδρου της ΠΟΕΕΠ, και προέδρου του Σωματείου της “Μαλαματίνα”, και Άρη Μερκενίδη, πρόεδρου του Συνδικάτου Οδηγών Πωλητών και Βοηθών Βορείου Ελλάδος, και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Η εργοδοσία ενεργοποιώντας απεργοσπαστικό μηχανισμό και με την βοήθεια της αστυνομίας και των δυνάμεων των ΜΑΤ που της ‘’προσέφερε’’ η κυβέρνηση, προσπάθησε να σπάσει την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων,  οι οποίοι με την αποφασιστική τους στάση κατάφεραν να το αποτρέψουν. 

Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα μέσα από το σωματείο τους, για να παρθούν πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων τους που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και για να μπει φρένο στα σχέδια της εργοδοσίας για επιβολή ατομικών συμβάσεων εργασίας και κλεισίματος τμημάτων.

Σε αυτό τον δίκαιό αγώνα τους, το Συνδικάτο μας στέκεται αλληλέγγυο, και είναι έτοιμο να δείξει έμπρακτα την στήριξη του με οποιονδήποτε τρόπο, όπως κάναμε άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμβάλουν ώστε να σπάσει η τρομοκρατία και η καταστολή που θέλουν να επιβάλλουν κράτος και εργοδοσία! 

Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες συνάδελφοι!

Να παρθούν πίσω οι απολύσεις!

Να ικανοποιηθούν άμεσα όλα τα αιτήματα των εργαζομένων!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!

ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: