Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας: Να ανακληθεί εδώ και τώρα η εκδικητική απόλυση του Βασίλη Κλουβάτου από την εταιρεία ΑΒΑΞ

Ο συνάδελφος είναι πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στην επέκταση των γραμμών του ΜΕΤΡΟ, και μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Η ΑΒΑΞ, επιλέγει με αυτό τον τρόπο να ξεμπερδέψει (όπως νομίζει) με την ενοχλητική δράση του συναδέλφου και του σωματείου στο χώρο δουλειάς.

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση του συνάδελφου Βασίλη Κλουβάτου, από την εταιρεία ΑΒΑΞ που κατασκευάζει μαζί με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες την επέκταση των γραμμών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας. 

Ο συνάδελφος είναι πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στην επέκταση των γραμμών του ΜΕΤΡΟ, και μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Η ΑΒΑΞ, επιλέγει με αυτό τον τρόπο να ξεμπερδέψει (όπως νομίζει) με την ενοχλητική δράση του συναδέλφου και του σωματείου στο χώρο δουλειάς.

Είναι εξοργιστικό την ώρα που οι κατασκευαστικοί όμιλοι και η ίδια η εταιρεία ΑΒΑΞ, αναζητούν οικοδόμους για να δουλέψουν στα έργα πολλών δις ευρώ, που τους έχει αναθέσει το δημόσιο και να παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν εργατικά χέρια την ίδια ώρα, να στέλνουν το ραβασάκι της απόλυσης σε εργαζόμενο γιατί θέλουν να επιβάλλουν σιωπητήριο στους χώρους δουλειάς. Θέλουν τους οικοδόμους με κακοπληρωμένα μεροκάματα, χωρίς δικαιώματα με το στόμα κλειστό, χωρίς να διεκδικούν. 

Ο στόχος τους είναι φανερός, θέλουν να χτυπήσουν τη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση στον χώρο δουλειάς.

Δεν πρόκειται όμως να τους αφήσουμε να το πετύχουν.

Τώρα το λόγο έχει ο αγώνας!

Η απάντηση μας θα είναι άμεση, με αποφασιστικότητα και όσο χρειαστεί για να ανακληθεί η απόλυση.

Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: