Ο βήχας και το τσούξιμο δεν κρύβονται – Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι εργατοπατέρες στην Πάτρα

Μεγάλη ενίσχυση της παράταξης του ΠΑΜΕ στους Οικοδόμους της Πάτρας, παρά την τεράστια επιχείρηση λάσπης από το γνωστό εργατοπατέρα Δημήτρη Καραγεωργόπουλο.

Βαριά κάθεται στο στομάχι των εργατοπατέρων της Πάτρας, όχι μόνο το ότι δεν μπορούν με κανένα τρόπο να ανακτήσουν τον έλεγχο του ΕΚ της πόλης, αλλά ότι οι ταξικές δυνάμεις συνεχίζουν να ενισχύονται. Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αναρτήσεις του αρχιμάστορα της εργοδοτικής ομάδας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οπτοίος ενόψει της διαφαινόμενης ενίσχυσης της αγωνιστικής παράταξης ΔΑΣ στο Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, διέσπειρε σπερμολογίες περί ίδρυσης διασπαστικού σωματείου, “καταγγελίες” για την εκλογική διαδικασία καθώς και ευφάνταστα σενάρια για κνίτες που ψήφισαν σύμφωνα με “κύκλους του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ” (sic) στις εκλογές του Συνδικάτου Οικοδόμων στις 15 και 16 Δεκέμβρη. Συνεχίζοντας τις συκοφαντίες, έκανε λόγω για ανυπαρξία ταυτοπροσωπίας, με άλλους να ψηφίζουν και άλλους να καταγράφονται. Στα σχόλια μάλιστα απειλεί πως “θα τα πούμε μετά τις εκλογές με κάποιους κυρίους”:

Βλέποντας κανείς τα αποτελέσματα των εκλογών, η εκ των προτέρων λύσσα τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη.  Η παράταξη του ΠΑΜΕ αύξησε τις ψήφους της από 484 το 2014 σε 610, ενώ αντίθετα η ΠΑΣΚΕ  καταβαρώθρηκε, αποσπώντας μόνο 47 ψήφους από 106. Η ΔΑΣ με αυτό τον τρόπο αύξησε σε 9 τα μέλη της για το ΔΣ, σε 7 για την Ομοσπονδία Οικοδόμων και σε 13 για το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Είναι σαφές πλέον πως μόνο με τις συκοφαντίες και τις διασπαστικές απόπειρες έχουν ελπίδες οι βασιλιάδες της νοθείας να διατηρήσουν την όποια διαρκώς φθίνουσα επιρροή τους. Οι εργαζόμενοι όμως τους γυρίζουν την πλάτη ολοένα και πιο αποφασιστικά, πεισμώνοντας απέναντι στην επιχείρηση λάσπης, υπερασπιζόμενοι τα πραγματικά τους συμφέροντα στο πλευρό αγωνιστών συνδικαλιστών που αποδεικνύουν στην πράξη ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

  • Ο/Η Artemis Smart λέει:

    Δημήτρης Καραγεωργόπουλος–Νονός του υπόκοσμου. Πρέπει να διερευνήσετε τι κάνει με το Casino Rio. Κάθε φορά που ο δικαστικός επιμελητής προσπαθεί να πάρει τα χρήματα που οφείλονται, τα χρήματα εξα›φανίζονται. Τα δικαστήρια δεν κάνουν τίποτα! Δεν υπάρχει κανένας κανόνας δικαίου στην Ελλάδα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο εργατικός νόμος παραβιάζονται με κάθε ατιμωρησία!

Κάντε ένα σχόλιο: