Η Περιφέρεια Ιονίων μηνύει συνδικαλιστές – Κλήθηκαν στην ασφάλεια ως κατηγορούμενοι!

Τόλμησες να πάρεις καρέκλα από καρεκλοκένταυρο; – Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κυνηγά δικαστικά συνδικαλιστές γιατί πέταξαν στα σκουπίδια τη σημαία της ΕΕ και την καρέκλα της εξουσίας…!

Στην πρόσφατη απεργία ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα, που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση, τα ταξικά σωματεία της Κέρκυρας κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας και πέταξαν συμβολικά στα σκουπίδια τη σημαία της ΕΕ και την καρέκλα της εξουσίας. Ξέρετε όμως τι βαριά προσβολή είναι να πετάξεις την καρέκλα ενός καρεκλοκένταυρου; Θα σε διώξει δικαστικά και εμμονικά, μέχρι να ξεπληρωθεί η… “προσβολή”.

Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση της Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων που κυνηγάν δικαστικά τα μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού και Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας. Αντιγράφουμε τα υπόλοιπα από την ανακοίνωση του Προέδρου του Σωματείου.

Μετά από κλήση της ασφάλειας, κλήθηκαν σήμερα (σ.σ.: χτες) να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Σταμάτης Πελάης, το μέλος της διοίκησης Νικηφόρος Ζερβός και ο ταμίας Φώτης Γκόρος.

Κατηγορούνται μετά από μήνυση της Περιφερειακής Αρχής και πιο συγκεκριμένα της κας. Μελίτα Ανδριώτη, γιατί κατά την διάρκεια της απεργίας τις 10 Ιουνίου, ενάντια στο εγκληματικό νομοσχέδιο – νόμο Χατζηδάκη, προσέβαλαν δήθεν το πανί της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε., των μονοπωλιακών ομίλων, που δυναστεύουν τους λαούς με πολέμους, μνημόνια και εκμετάλλευση.

Κατηγορούνται επίσης ότι προσέβαλαν την ‘’λατρευτή καρέκλα της εξουσίας’’, που με θυσίες, κόπους και υποκλίσεις, έχουν αποκτήσει οι ‘’καρεκλοκένταυροι” της Περιφέρειας και των άλλων θώκων της εξουσίας.

Νόμιζαν οι κυρίες της Περιφέρειας ότι θα τις φοβηθούμε και θα σταματήσουμε τους αγώνες.
Δεν έχουν καταλάβει ότι ο νόμος Χατζηδάκη και η πολιτική τους θα γίνει κουρελόχαρτο στους χώρους εργασίας.
Νομίζουν ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι οι νόθες ‘’πάπιες’’, που παράνομα ορίζουν ως εκπροσώπους των εργαζομένων στις επιτροπές και τους οργανισμούς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Τώρα ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν οι κυρίες της Περιφέρειας και να απολογηθούν.

– Ποιον έχετε ορίσει κυρίες της Περιφέρειας ως εκπρόσωπο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στο ‘’ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ’’;

– Ποιον έχετε ορίσει κυρίες της Περιφέρειας ως εκπρόσωπο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στο ‘’ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ’’;

– Ποιον έχετε ορίσει κυρίες της Περιφέρειας ως εκπρόσωπο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην ‘’ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΝ’’;

Έχετε διορίσει κυρίες της Περιφέρειας τον Αποθηκάριο αλυσίδας SUPER MARKET που εμφανίζεται ως ψευτοπρόεδρος κάποιου ανύπαρκτου σωματείου επισιτισμού!!!
Μήπως δεν τον γνωρίζετε κυρίες της Περιφέρειας;
Δεν το πιστεύουμε ότι δεν τον γνωρίζετε, γιατί για να τον βάλετε σε τρεις επιτροπές πρέπει να σας είναι πολύτιμος!!!

Αγνοείτε κυρίες της Περιφέρειας ότι ως Πρόεδρος Επισιτιστικού Σωματείου δεν γίνεται να εργάζεται σε SUPER MARKET ή σφυρίζετε αδιάφορα γιατί πρέπει να ικανοποιηθούν οι κηδεμόνες του;

Αγνοείτε κυρίες της Περιφέρειας ότι στις επιτροπές αυτές σύμφωνα με τους νόμους σας, πρέπει να συμμετέχουν κατά προτίμηση οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων και αντιπροσωπευτικότερων συνδικαλιστικών οργανώσεων και ότι στα Ιόνια Νησιά υπάρχουν τουλάχιστον 30 μεγαλύτερα σωματεία απ’ το δικό του , με μεγαλύτερο όλων αυτό που εσείς μηνύετε την ηγεσία του;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ελεγκτικά όργανα της διοίκησης που θα ελέγξουν την Περιφερειακή Αρχή για τις παραπάνω επιλογές;

Βέβαια όλως τυχαίως, ο συγκεκριμένος υπερεκπρόσωπος των εργαζομένων στην Περιφέρεια ανήκει στα δεκανίκια της παρεούλας που εξαπάτησε το δικαστήριο για να πετύχει τον διορισμό της στην προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και δεν λέει ούτε να φύγει, ούτε να κάνει εκλογές, παρότι έληξε η θητεία της.

Απολογηθείτε για τα παραπάνω γιατί έχουμε και συνέχεια κυρίες της Περιφέρειας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: