Ελεύθεροι άνθρωποι – Ξηλώνεται η “Προσωρινή επιτροπή Πιερίας” μετά την αποκάλυψη της χουντολατρείας των μελών της

Αποσύρει το κόμμα του Γιώργου Τράγκα τα μέλη της “Προσωρινής Επιτροπής Πιερίας” μετά το δημοσίευμα της “Κατιούσα” για τις δικτατορικές τους συμπάθειες, η ουσία όμως της πολιτικής γραμμής που εξαρχής αποτέλεσε πόλο έλξης για νοσταλγούς της επταετίας δεν αλλάζει.

Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για την προσωρινή επιτροπή Πιερίας και την ανακοίνωσή της για την 21η Απριλίου:

Τα μέλη της προσωρινής επιτροπής Πιερίας αποσύρονται λόγω κάθετης διάστασης θέσεων με την πολιτική ιδεολογία και τις θέσεις του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Η Επιτροπή Πιερίας, θα αντικατασταθεί, θα ανασυσταθεί και θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο από τα   Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος.

Από την πλευρά μας ως Κατιούσα, χαιρόμαστε για τα αντανακλαστικά που επιδείχθηκαν στην παρούσα περίπτωση, χωρίς όμως να θεωρούμε ότι αλλάζει κάτι ουσιαστικό στη φυσιογνωμία του κόμματος, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις. αφού θεωρούμε πως χωρίς αυτή, δε θα είχαν εξαρχής προσελκυστεί τα τέτοιου είδους “φιντάνια” ώστε να ενταχθούν στους κόλπους του.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: