“Σαλβίνι δείξε σεβασμό” – Σε ζωντανό ντιμπέιτ καλεί τον ηγέτη της Λέγκας ο Μάρκο Ρίτσο

Να ειρωνευτεί τοπική συγκέντρωση του ΚΚ πήγε ο Σαλβίνι, λαμβάνοντας πληρωμένη απάντηση από το γενικό γραμματέα του κόμματος.

Τον πραγματικό του εχθρό, δηλαδή τους κομμουνιστές, ανέδειξε, στην προσπάθειά του να “κοροϊδέψει” τη συγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Έμπολι της Φλωρεντίας, o ηγέτης της ακροδεξιάς Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι. Ο Σαλβίνι ανάρτησε δυο φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του ΚΚ, κι από κάτω τη δική του στον ίδιο δήμο, με το σχόλιο “Βρείτε τις διαφορές… Είμαστε στο σωστό δρόμο, δεν κάνουμε πίσω”.

Ο Σαλβίνι θριαμβολογεί για τη μαζικότητά του, παίρνοντας ως μέτρο σύγκρισης ένα κόμμα που δεν είχε ποτέ ως τώρα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Άθελά του λοιπόν, ο γνωστός για τις ρατσιστικές του θέσεις πρώην υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας, αναγνωρίζει τη δυναμική του κομμουνιστικού κόμματος, που ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο κινητοποιεί τον κόσμο του, αφετέρου όπως είπαμε ομολογεί πως είναι ο βασικός του ιδεολογικός αντίπαλο.

Όλα αυτά δεν πέρασαν φυσικά απαρατήρητα από το Μάρκο Ρίτσο, ο οποίος ανήρτησε με τη σειρά του δύο φωτογραφίες δίπλα στην αρχική ανάρτηση του Σαλβίνι, δείχνοντας πόσο παραπλανητικά μπορεί να είναι μεμονωμένα στιγμιότυπα ανάλογα με την οπτική γωνία. Επιπλέον, κάλεσε ανοιχτά τον ηγέτη της Λέγκας σε ζωντανή αντιπαράθεση ιδεών οπουδήποτε εκείνος προτιμάει, καλώντας τον παράλληλα να “δείξει σεβασμό”:

Ματτέο Σαλβίνι: Δείξε σεβασμό. Ή προτιμάς μια πραγματική αντιπαράθεση; Εγώ ο Μάρκο Ρίτσο, είμαι πάντα έτοιμος, στο Έμπολι, τη Φλωρεντία, το Λιβόρνο στην τηλεόραση ή οπουδήποτε…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: