1,2,3, ζντο…

Η πρώτη ή η τελευταία τούμπα είναι του θιάσου των «αριστερών» και των «ψεκασμένων» συνοδοιπόρων τους; Όχι, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν μπορείς να μην τρομάζεις με το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν, με το πόσο μπορούν να ξεφτιλίζονται και, κυρίως, με τις απίστευτα γελοίες εξηγήσεις που δίνουν για τις τούμπες αυτές.

Δεν έχουν περάσει αιώνες από τότε που ο νυν πρωθυπουργός διαδήλωνε υπέρ των Παλαιστινίων και κατά της βάρβαρης πολιτικής του Ισραήλ. Πληροφοριακά και τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν ο «φίλος» (κατά Τσίπρα) Μπέντζαμιν.

Θα μου πει κάποιος, η πρώτη ή η τελευταία τούμπα είναι του θιάσου των «αριστερών» και των «ψεκασμένων» συνοδοιπόρων τους; Όχι βέβαια, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν μπορείς να μην τρομάζεις με το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν, με το πόσο μπορούν να ξεφτιλίζονται και, κυρίως, με τις απίστευτα γελοίες εξηγήσεις που δίνουν για τις τούμπες αυτές.

Ό,τι και να κάνουν όμως δεν μπορούν να κρύψουν την μοναδική αλήθεια που εκπροσωπούν και μάλιστα δεν διστάζουν να στην φτύσουν κατάμουτρα. «Η συνεργασία μεταξύ των τριών χωρών (και η Κύπρος μέσα) αποτελεί στρατηγική επιλογή για την κυβέρνηση»  όπως είχε πει και ο Α.Τσίπρας. Και αυτό, όσες ηρωικές ατάκες κι αν πετάξεις για τον εποικισμό και για το ότι «εμείς τα λέμε όλα μεταξύ μας κι α μη συμφωνούμε» δεν αλλάζει  μία ακόμα επική ανακολουθία (sic) για την προ εξουσίας και εξουσίας εποχή…

Υγ. 1,2,3, survivors, εεεε ζντο ήθελα να πω (ή σε απλά ελληνικά γιούργιαααααααααααααααα)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: