Ποιος είναι τελικά υγειονομική βόμβα; – Διμοιρία της ΕΛ.ΑΣ. από το Πολυτεχνείο επέστρεψε στη Λαμία λόγω κορονοϊού…

Μία αστυνομική διμοιρία που κατέφτασε από τη Λαμία για να ενισχύσει τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στη βάση της, ελέω κρουσμάτων κορονοϊού.

Τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν ενισχύσεις από την επαρχία και έθεσαν χιλιάδες αστυνομικούς σε επιφυλακή. Μία αστυνομική διμοιρία που κατέφτασε από τη Λαμία για να ενισχύσει τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στη βάση της, ελέω κορονοϊού.

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΑΤ Δομοκού προκάλεσε αναστάτωση και μια σειρά προληπτικών τεστ στους άνδρες της διμοιρίας, για να βρεθεί τελικά θετικός ένας από τους αστυνομικούς -μολονότι δεν είχε επαφή με το αρχικό βεβαιωμένο κρούσμα. Τα μέλη της συγκεκριμένης διμοιρίας τέθηκαν σε καραντίνα, όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Το περιστατικό αυτό που ήρθε στη δημοσιότητα είναι ενδεικτικό για τις ευθύνες της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για την υγειονομική βόμβα που δημιούργησαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, με την άσκοπη κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών από όλη την χώρα, τον συνωστισμό τους και τους κινδύνους για τη διασπορά του ιού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: