Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Όλοι την Κυριακή 12 Μάρτη στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο οργής και αγώνα στις 12:00 στο Σύνταγμα

Καλούμε όλους τους ανάπηρους, τους χρόνιους πάσχοντες, τους γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ να δώσουν και πάλι το αγωνιστικό «παρών» ενάντια στην πολιτική που θεωρεί τις ανάγκες μας κέρδος, τα παιδιά μας αναλώσιμα.

Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

Όλοι την Κυριακή 12 Μάρτη στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο οργής και αγώνα στις 12:00 στο Σύνταγμα.

Η προσυγκέντρωση για τις δυνάμεις της ΣΕΑΑΝ, του Ενιαίου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και νήσων και άλλων φορέων του αναπηρικού κινήματος στις 11:00 στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή (σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο).

Χαιρετίζουμε τις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις στις 8 Μάρτη σε όλη την Ελλάδα! Ο λαός, νεολαία, οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες αποδείξαμε ότι δε μασάμε την κυβερνητική προπαγάνδα σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη. Η οργή, η αγανάκτηση που νιώθουμε έχει αποτυπωθεί με τον πιο δυναμικό τρόπο σε όλες τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Συμμετέχουμε στη νέα παλλαϊκή κινητοποίηση την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12:00 στο Σύνταγμα. Καλούμε όλους τους ανάπηρους, τους χρόνιους πάσχοντες, τους γονείς και κηδεμόνες ΑΜΕΑ να δώσουν και πάλι το αγωνιστικό «παρών» ενάντια στην πολιτική που θεωρεί τις ανάγκες μας κέρδος, τα παιδιά μας αναλώσιμα.

ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: