“Μαύρος ποταμός” ο Ευρώτας από τα απόβλητα – Κάλεσμα σε νέα κινητοποίηση από την Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα

-Να σταματήσουν οι εικόνες του “μαύρου ποταμού” της Ντροπής!! -Αναστολή των εργασιών κατασκευής Σκουπιδοεργοστασίου- χωματερής στην Θέση “Ξηροκάμπια” στα 440 μέτρα από τον Ποταμό σε περιοχή Natura (πάνω από το ΥΥΣ Σκάλας) και ακύρωση της αντιπεριβαλλοντικής και κοστοβόρας ΣΔΙΤ Απορριμμάτων.

Με αφορμή το γεγονός πως για άλλη μία χρονιά κυλάει μαύρο νερό στον ποταμό Ευρώτα λόγω της ρίψης αποβλήτων από τα εργοστάσια, την Κυριακή 16/1 πάρα την έντονη βροχόπτωση δεκάδες κάτοικοι από όλα τα χωριά του Δήμου συγκεντρώθηκαν στην Γέφυρα του ποταμού Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας και την απέκλεισαν συμβολικά απαιτώντας:

Εδώ και τώρα μέτρα προστασίας του ποταμού και διασφάλισης της δημόσιας υγείας. από την μόλυνση από τα απόβλητα εργοστασίων!

-Να σταματήσουν οι εικόνες του “μαύρου ποταμού” της Ντροπής!!

-Αναστολή των εργασιών κατασκευής Σκουπιδοεργοστασίου- χωματερής στην Θέση “Ξηροκάμπια” στα 440 μέτρα από τον Ποταμό σε περιοχή Natura (πάνω από το ΥΥΣ Σκάλας) και ακύρωση της αντιπεριβαλλοντικής και κοστοβόρας ΣΔΙΤ Απορριμμάτων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ικανοποιήση των δίκαιων αιτημάτων μας, με μπλόκα  στις εργασίες κατασκευής χωματερής και σκουπιδοεργοστασίου για τα σκουπίδια Λακωνίας και Αρκαδίας  από την ΤΕΡΝΑ  αλλά και με άλλες πολύμορφες κινητοποιήσεις

Καλούμε όλους τους κατοίκους την Δευτέρα και Τρίτη 31/1-1/2 στις 6.30πμ σε συγκέντρωση-μπλόκο των εργασιών κατασκευής του εργοστασίου σκουπιδιών και της χωματερής, στο κόμβο των Ξηροκαμπίων στην Εθνική οδό Σπάρτης-Σκάλας. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ! 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: