Περιφρονητική και προκλητική η στάση Μηταράκη απέναντι στους εκπροσώπους 30.000 συνταξιούχων μηχανικών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι συνταξιούχοι απάντησαν με τη «συναυλία της λαμαρίνας του Μηταράκη» συνοδεύοντας τα βροντερά συνθήματά τους με το θαυμάσιο θόρυβο που κάνουν οι λαμαρίνες του όταν τρίψει κάνεις επάνω τους απλά άδεια πλαστικά μπουκαλάκια νερού.

Ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Ν. Μηταράκης δεν δέχτηκε τους συνταξιούχους του ΤΣΜΕΔΕ, που παρουσιάστηκαν σήμερα, μεσημέρι της Παρασκευής, στο υπουργείο του, μετά τη συγκέντρωσή τους στα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ.  Έκρινε προτιμότερο να συνεχίζει να εκφράζει την αγένειά του απέναντι στους πατεράδες του, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να αποφύγει τα δίκαια αιτήματα και διεκδικήσεις τους, ανάμεσα στα οποία τη στοιχειώδη ανταπόκριση των υπηρεσιών του για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του ΤΣΜΕΔΕ, που τους καθυστερεί 3 χρόνια τις συντάξεις, αυτές που αυτός κι οι προκάτοχοί του έχουν κατεβάσει στο 1/3 του 2010, και τους καθυστερεί ίσαμε 6 χρόνια τα κουτσουρεμένα εφάπαξ και το επικουρικό.

Νομίζοντας ότι θα αντιπαρέλθει έτσι εύκολα την καταγγελία τους για την άχρηστη αλλά σκόπιμη ταλαιπωρία  μπροστά από τις υπηρεσίες του. Και με τη στάση του σήμερα ήταν σαν να απάντησε στους 30 χιλιάδες συνταξιούχους και στα δύο σωματεία τους ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ και ΕΣΤΑΜΕΔΕ: Τοποθετούμαι αρνητικά στο σύνολο του υπομνήματος των αιτημάτων και διεκδικήσεων σας, δεν ικανοποιώ κανένα από αυτά γιατί έτσι μου γουστάρει. Θαυμάστε Υπουργό και συμπεριφορά υπουργού, μετά από πολύμηνη ευγενική και μεθοδευμένη προσπάθεια να τοποθετηθεί στα αιτήματα τους, και να τους δεχτεί έστω ένας εντεταλμένος υπάλληλός του.

Οι συνταξιούχοι απάντησαν με τη «συναυλία της λαμαρίνας του Μηταράκη» συνοδεύοντας τα βροντερά συνθήματά τους με το θαυμάσιο θόρυβο που κάνουν οι λαμαρίνες του όταν τρίψει κάνεις επάνω τους απλά άδεια πλαστικά μπουκαλάκια νερού:

Gepostet von Κώστας Κούρτης am Freitag, 15. November 2019

Όπως λένε οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων, μπορεί να έχει μαζί του ακόμα τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, που δεν φάνηκε κανένας στη συγκέντρωσή μας, παρ’ όλη την πλήρη ενημέρωση που είχαν, αλλά οι συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ ξέρουν να σπάνε τη σιωπή και τώρα και στις επόμενες εκδηλώσεις τους.

Εν τω μεταξύ μπορεί ο κ. Μηταράκης να επεξεργάζεται το νέο παραπέρα σφάξιμό μας με το νόμο που ετοιμάζει, συνεπικουρούμενος κι απ’ τους εργατοπατέρες σφετεριστές του τίτλου της ΕΣΤΑΜΕΔΕ, που τους έμπασε τώρα, όπως λένε οι ίδιοι, και μέσα στην υπηρεσία καταβολής συντάξεων για να καθυστερούν ακόμα  περισσότερα και να ρουσφετολογούν για τους “ημέτερους”…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: