«Πάντα θα βρεθεί ένας μαλάκας…» – Κάτοικοι του Βόλου δεν άφησαν αναπάντητες τις νέες αθλιότητες Μπέου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εικόνα μιλάει από μόνη της καμιά φορά. Οι κάτοικοι της περιοχής και τα μέλη της ΚΝΕ είναι μέσα στις λάσπες και ο δήμαρχος με την κουστωδία του «γυαλισμένοι»… Αυτοί είναι και αυτοί είμαστε!

Εδώ και μέρες ο λαός του Βόλου παλεύει με τις λάσπες στα σπίτια του. Δίπλα του έχει μέλη και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που δρόμο-δρόμο βοηθούν τον κόσμο. Κάπως έτσι προέκυψε μία συνάντηση των κατοίκων της περιοχής με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος γυρνάει σαν την άδικη κατάρα να βγάζει προεκλογικά σποτ στις καταστροφές… ενώ ο δήμος μαζί με όλο τον κρατικό μηχανισμό έχουν αφήσει ολόκληρες περιοχές του Βόλου στο έλεος της λάσπης και της βρώμας.

Μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου, στην καθόλου ευχάριστη συνάντηση που είχε με κατοίκους και μέλη της ΚΝΕ, είχε και την απαίτηση «να μη μιλάτε» και διάφορα άλλα τέτοια… Την απάντηση την πήρε βέβαια από από τους κατοίκους της περιοχής που δεν άφησαν αναπάντητες τις αθλιότητες του Μπέου…

ΥΓ: Η εικόνα μιλάει από μόνη της καμιά φορά. Οι κάτοικοι της περιοχής και τα μέλη της ΚΝΕ είναι μέσα στις λάσπες και ο δήμαρχος με την κουστωδία του «γυαλισμένοι»… Αυτοί είναι και αυτοί είμαστε!

 

Δείτε ακόμα:

ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει ο Μπέος;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: