Νέο ανδραγάθημα της ΕΛ.ΑΣ.: – Εκκένωσε ξημερώματα την κατάληψη της Πρυτανείας του ΑΠΘ που… θα έληγε σήμερα!

Η κατάληψη θα έληγε σήμερα, η αστυνομία όμως επενέβη χαράματα, για να κάνει προσαγωγές. Οι “ηλίθιοι δήμιοι” μπορούν να νιώθουν περήφανοι για το “γόητρό” τους. Η κανονικότητα επιβλήθηκε, το Πανεπιστήμιο μένει κλειστό και η θανατερή σαπίλα του κόσμου τους αισθάνεται θριαμβεύτρια, στην τοποθεσία Πρυτανεία του ΑΠΘ.

Νόμος και τάξη επικρατεί πλέον στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο…

Χτες το βράδυ, πολλά αστικά ΜΜΕ μετέδιδαν την πληροφορία πως η συνέλευση των φοιτητών που είχε προχωρήσει στην κατάληψη της Πρυτανείας του ΑΠΘ, προσανατολιζόταν στην απόφαση να την τερματίσει σήμερα, μετά από 18 μέρες, ύστερα από την .προγραμματισμένη φοιτητική κινητοποίηση στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Τα καμάρια της ΕΛ.ΑΣ., όμως, ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα τους, για την πρόσφατη αποτυχία τους, όταν ματαιώθηκε η νυχτερινή τους επιχείρηση χάρη στην άμεση κινητοποίηση φοιτητών, καθηγητών και μαζικών φορέων. Έτσι έκαναν σήμερα τα χαράματα νέα έφοδο στο Αριστοτέλειο, με ισχυρές δυνάμεις μέσα και έξω από το Πανεπιστήμιο, ενώ προχώρησαν στις προσαγωγές των φοιτητών που βρίσκονταν μες στην κατάληψη.

Οι “ηλίθιοι δήμιοι” μπορούν να νιώθουν περήφανοι για το “γόητρό” τους. Η κανονικότητα επιβλήθηκε, το Πανεπιστήμιο μένει κλειστό και η θανατερή σαπίλα του κόσμου τους αισθάνεται θριαμβεύτρια, στην τοποθεσία Πρυτανεία του ΑΠΘ.

Υγ: Τελικά, αφού η αστυνομία είναι μέρα-παραμέρα μες στο Πανεπιστήμιο, η Πανεπιστημιακή Αστυνομία τι παραπάνω προσθέτει στην “ασφάλειά” μας από τους ασφαλίτες και το σινάφι τους;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: