Ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, επικεφαλής ομάδας εθελοντών γιατρών στη Θεσσαλία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΓΣ της ΟΕΝΓΕ δήλωσε ότι η ομάδα των γιατρών θα πάει στα πλημμυρισμένα χωριά του Παλαμά να καταγράψει τις ανάγκες πόρτα – πόρτα, να δώσει πρώτες βοήθειες αν χρειαστεί, και να βοηθήσει τον κόσμο που αυτή τη στιγμή υποφέρει.

Στα πλαίσια της αποστολής αλληλεγγύης των σωματείων της Αττικής και του Περιστερίου  που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης καθώς και εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό σπιτιών και περιοχών, ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου και γιατρός στο Αττικό νοσοκομείο έφτασε στη Θεσσαλία, επικεφαλής πολυμελούς ομάδας γιατρών.

Στην αποστολή των συνδικάτων συμμετέχουν πάνω από 250 εργαζόμενοι, οι οποίοι θα πάνε στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας για να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί. Επίσης, μεταφέρουν νέα υλική βοήθεια.

Ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΓΣ της ΟΕΝΓΕ δήλωσε ότι η ομάδα των γιατρών θα πάει στα πλημμυρισμένα χωριά του Παλαμά να καταγράψει τις ανάγκες πόρτα – πόρτα, να δώσει πρώτες βοήθειες αν χρειαστεί και να βοηθήσει τον κόσμο που αυτή τη στιγμή υποφέρει.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: