ΝΤ Λήμνου ΑΔΕΔΥ: Συμμετέχουμε στην απεργία για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας στις 8 Μάρτη 2024 

Κήρυξη στάσης εργασίας την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 από τις 11 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου εργασίας – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 12 το μεσημέρι, Πλατεία ΟΤΕ στη ΜΥΡΙΝΑ

Κήρυξη στάσης εργασίας την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 από τις 11 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου εργασίας

Συμμετέχουμε στην απεργία για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας στις 8 Μάρτη 2024 

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στο αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Παρασκευή 8 Μάρτη, 12 το μεσημέρι, Πλατεία ΟΤΕ στη ΜΥΡΙΝΑ

  Το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μαζί με τα διαχρονικά αιτήματα της 8ης Μάρτη, ίση αμοιβή για ίση εργασία, ίσες ευκαιρίες σε γυναίκες και άντρες, για το 2024 αφιερώνει την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις γυναίκες της Παλαιστίνης. Ζητάμε την κατάπαυση του πυρός, ασφαλή δίοδο για την ανθρωπιστική βοήθεια, την απελευθέρωση ομήρων και κρατουμένων, την απόρριψη του εκτοπισμού των Παλαιστινίων από τη Γάζα και τον τερματισμό της σφαγής του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος του Ισραήλ. 

  Εντάσσουμε στο πλαίσιο της κινητοποίησης της 8ης Μαρτίου και της στάσης εργασίας από τις 11:00πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου εργασίας και τη μαζική έκφραση εναντίωσης στο αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. 

  Σας καλούμε την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, να ενώσουμε τη φωνή μας με τα πανελλαδικά – πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια και να συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ στη ΜΥΡΙΝΑ, απαιτώντας να μην ψηφιστεί ο αντισυνταγματικός αυτός νόμος. 

  Καλούμε να εκφραστεί αγωνιστικά η στήριξη των δημοσίων υπαλλήλων στον αγώνα όλων Φοιτητικών Συλλόγων και όλων των φορέων της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας, των μαθητών, των εργατικών σωματείων και όλης της κοινωνίας για να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η περαιτέρω διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. 

Στηρίζουμε τα αιτήματα των Φοιτητικών Συλλόγων, γιατί η Παιδεία είναι υπόθεση όλου του λαού. 

  • Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο. 
  • Όχι στην παράκαμψη και την αναθεώρηση του άρθρου 16. 
  • Στηρίζουμε τη Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες. 
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: