Νίκος Σοφιανός: «Με συνέπεια και μαχητικότητα θα διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα του λαού της πόλης» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης η ορκομωσία της νέας δημοτική Αρχής του Δήμου Αθηναίων. Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, Νίκος Σοφιανός και Χάρης Βουρδουμπάς, καθώς και οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με την ΛΑ.ΣΥ. στις δημοτικές κοινότητες της Αθήνας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης η ορκομωσία της νέας δημοτική Αρχής του Δήμου Αθηναίων.
Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας Νίκος Σοφιανός και Χάρης Βουρδουμπάς, καθώς και οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με την λαϊκή συσπείρωση στις δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, η Λυδία Βέρα (1η δημοτική κοινότητα), ο Φώτης Μπάσιος (2η δημοτική κοινότητα), ο Βασίλης Δήμου (3η δημοτική κοινότητα), η Μαρία Λόκα (4η δημοτική κοινότητα), ο Γιώργος Ποθητός (5η δημοτική κοινότητα), η Ελένη Γιακουμάτου (6η δημοτική κοινότητα) και ο Βασίλης Ραπτάκης (7η δημοτική κοινότητα).

Στην σύντομη ομιλία του ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, δήλωσε τα εξής:
«Οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και στις κοινότητες δεσμευόμαστε ότι και σε αυτή τη νέα θητεία θα υπηρετούμε με συνέπεια και μαχητικότητα τον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του λαού της πόλης μας. Όλοι ξέρουμε πως είναι πολλά τα προβλήματα των συμπολιτών μας, Ελλήνων και μεταναστών, που ειδικά σε αυτή την περιοχή, σε αυτό το διαμέρισμα, σε αυτή τη γειτονιά, έχουν δείξει πόσο αρμονικά ζούμε όλοι μαζί.
Θα ανταποκριθούμε στις αυξημένες ευθύνες που μας έδωσαν οι Αθηναίοι και Αθηναίες, με την ψήφο τους, στις πρόσφατες εκλογές. Ξέρουμε όλοι ότι είναι πιεστικά τα προβλήματα, ότι απαιτούν άμεσες λύσεις, ότι οι ανάγκες δεν αναγνωρίζουν περιόδους προσαρμογής.
Με αυτές τις σκέψεις, ευχόμαστε η νέα χρονιά να δώσει υγεία σε όλους και όλες, και να είναι μία χρονιά αγωνιστική.»
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: