Να πάρουν απάντηση τα «κοράκια» που κάνουν ντου στα σπίτια του λαού! – Τρίτη 22 Νοέμβρη, 11 π.μ. στα γραφεία της doValue

ΠΑΜΕ: Έχουν ξεσαλώσει τα κοράκια με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα ως κοινούς εγκληματίες. Αυτή η αθλιότητα θα ανατραπεί με τον αγώνα του λαού. Γιατί ο λαός έχει το δίκιο. 

Κινητοποίηση στην εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «do Value» διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 22 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας. Καλεί σε μαζική συμμετοχή σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών, καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας.

Μετά την προσπάθεια να πεταχθεί στο δρόμο μια χαμηλοσυνταξιούχος στου Ζωγράφου, ανακοινώθηκε κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας «LOTUS 4A IKE», στη Νέα Φιλαδέλφεια, (Γρηγορίου Κυδωνίων 5) που πήρε το σπίτι της. Ωστόσο, επειδή η εταιρεία «εκτός από κοράκι αποδείχτηκε και φάντασμα (δεν υπάρχει γραφείο)», το ΠΑΜΕ καλεί στην κινητοποίηση στις 11 π.μ. στη «do Value».

Η κινητοποίηση στη «do Value» είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη βδομάδα από το ΠΑΜΕ, το οποίο σημείωνε: «Έχουν ξεσαλώσει τα κοράκια με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα ως κοινούς εγκληματίες. Αυτή η αθλιότητα θα ανατραπεί με τον αγώνα του λαού. Γιατί ο λαός έχει το δίκιο. Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε την Μαρία που μόνη μεγαλώνει ένα παιδί και της έστειλαν διαταγή πληρωμής, τον Γιώργο που έχει καρκίνο και του βάλανε το σπίτι στον πλειστηριασμό, τον Θανάση που επειδή καθυστέρησε τρεις δόσεις τού ζητάνε 2.000 ευρώ για να μη χάσει το σπίτι του. Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε την κάθε Μαρία, τον κάθε Γιώργο, τον κάθε Θανάση που βρίσκεται σε αυτήν τη θέση».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: