Μόνοι του και όλοι μας με Δήμαρχο τον Νίκο Σοφιανό – Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο της Αθήνας

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Αθήνας θα συμπληρωθούν  το επόμενο διάστημα και με άλλους συναγωνιστές και φίλους του ΚΚΕ, καθώς και  με μέλη και στελέχη του Κόμματος από τις συνοικίες και εργασιακούς χώρους της  Αθήνας. 

Σε σύσκεψη για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών και την προετοιμασία ενόψει  των δημοτικών εκλογών συμμετείχαν συναγωνιστές, συμπορευόμενοι και φίλοι  του ΚΚΕ που θα είναι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο της Αθήνας,  οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι εκπρόσωποι της  Λαϊκής Συσπείρωσης σε φορείς και οργανισμούς του Δήμου. 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου στο  «Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ – Μάνος Λοΐζος» ομιλητής  ήταν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και  υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε έγιναν  παρεμβάσεις από τους υποψήφιους.  

Υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το δημοτικό συμβούλιο και τα επτά  κοινοτικά συμβούλια του δήμου Αθηναίων θα είναι και όλοι οι μέχρι τώρα  εκλεγμένοι σύμβουλοι, καθώς και οι εκπρόσωποί της στα ΔΣ των οργανισμών και  τους φορείς του Δήμου.  

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Αθήνας θα συμπληρωθούν  το επόμενο διάστημα και με άλλους συναγωνιστές και φίλους του ΚΚΕ, καθώς και  με μέλη και στελέχη του Κόμματος από τις συνοικίες και εργασιακούς χώρους της  Αθήνας. 

Ακολουθούν τα ονόματα των συναγωνιστών που θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί  σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο της Αθήνας: 

Δήμος Βάθης, ιδιωτικός υπάλληλος. Δραστηριοποιείται σε φορείς της περιοχής  Ασυρμάτου Πετραλώνων.  

Γιώργος Βιτζηλαίος, Καθηγητής Θετικών Επιστημών στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Βαγγελιώ Βουρλόκα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια Φιλόλογος. Έχει διατελέσει μέλος  του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας.  

Θωμάς Γιδαράκος, Μαθηματικός, πρώην μέλος της ΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου. 

Γιώργος Δόνας, Γιατρός παθολόγος. Ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας  στα Σεπόλια.  

Φανή Καβάλλα, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μηχανικών Δήμου Αθήνας και  πρόεδρος της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αττικής. 

Έλλη Καλαμαρά, εκδότρια, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών  Βιβλιοπωλών. 

Τζένη Κόλλια, ηθοποιός. Απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ &  της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολου Κουν». Το 1997 παντρεύτηκε  τον Κώστα Καζάκο με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Μένει στη Κυψέλη και  προσπαθεί να βοηθήσει την περιοχή της και τους ανθρώπους της με οποιοδήποτε  καλλιτεχνικό και δημιουργικό τρόπο.  

Ζαχαρούλα Κονιδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών, απόφοιτος  του Τμήματος Αγγλικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Μέλος του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας. 

Μαριάννα Κούτρα, ιδιωτική υπάλληλος. Ζει και δραστηριοποιείται στους  Αμπελόκηπους. Έχει εργαστεί στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του  πολυκαταστήματος ΜΙΝΙΟΝ, στη συνέχεια στο κοινωφελές ίδρυμα του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού και από το 2005 έως σήμερα στον Ιδιωτικό Τομέα. 

Δημήτρης Λαμπίρης, Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας  Αττικής. 

Βίκυ Μανιάτη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση,  προπονήτρια στίβου, ειδική γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών  Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ). 

Δήμητρα Μαραγκουδάκη, οικονομολόγος, συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος. 

Κατερίνα Μαργαρίτη, σκηνογράφος – ενδυματολόγος, πρόεδρος της Ένωσης  Γονέων 4ης Δ.Κ. Αθήνας και Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων  Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων. 

Δημήτρης Ματζουράτος, Συνταξιούχος Γιατρός-Καρδιολόγος, εκπρόσωπος της  Λαϊκής Συσπείρωσης στο Κέντρο πρόληψης των Εξαρτήσεων του Δήμου Αθηναίων.

Γιώργος Ξαγοράρης, Δικαστικός Επιμελητής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα  Πετράλωνα και αναπτύσσει τη δράση του στον επαγγελματικό του χώρο, αυτόν των  Δικαστικών επιμελητών. 

Θύμιος Παπαδόπουλος, μουσικός, δεξιοτέχνης πολυοργανίστας πνευστών,  συνθέτης και ενορχηστρωτής.  

Νίκος Παπαδόπουλος, προπονητής μπάσκετ στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο  «Οιωνός» 

Μαρία Παρέντη, Μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Είναι Φιλόλογος και Νομικός με  εξειδίκευση στην Εγκληματολογία. Ασχολείται ενεργά με τη νομική προστασία  κακοποιημένων γυναικών. 

Μαίρη Ραζή, Ηθοποιός, Διευθύντρια του Θεάτρου Πρόβα και της Ανώτερης Σχολής  Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η Πρόβα». 

Δημήτρης Τζουμάκης, Ηθοποιός, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού  Θεάτρου και στη Δραματική Σχολή Βαφειά. Γνωστός και αγαπητός από τη  συμμετοχή του σε δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, καθώς  και θεατρικές παραστάσεις. 

Παυσανίας Τσούλας, Εκπαιδευτικός – μηχανολόγος στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν.  Φιλαδέλφειας. Γραμματέας του ΔΣ της Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας. 

Εύα Φάμπα, Σολίστ και καθηγήτρια κιθάρας με διεθνή καριέρα και αναγνώριση,  διατέλεσε για χρόνια μέλος της Διοίκησης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.  

Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Οδοντίατρος, ασκεί το επάγγελμα στη περιοχή των Άνω  Πατησίων. 

Μαριάνθη Σοντάκη, Ηθοποιός, τραγουδίστρια. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος  θεατρικών παραστάσεων, σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ενώ τα τελευταία χρόνια  ασχολείται συστηματικά και με τη μεταγλώττιση παιδικών ταινιών, παράλληλα με  την παρουσία της με το γυναικείο κουαρτέτο Donnarte σε συναυλίες και  δισκογραφικές δουλειές.  

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: