Η ζωή είναι ανάσες – Καμιά σκέψη για αστυνομοκρατία στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

Σαν έτοιμα από καιρό “παπαγαλάκια” -πρόθυμοι ενσωματωμένοι στο copy paste κατασκευασμένων  ειδήσεων, συμπεριέλαβαν και το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα στους “στόχους” των επικείμενων  επιχειρήσεων καταστολής της αστυνομίας, τις επόμενες ημέρες στους ελεύθερους χώρους της  Αθήνας.

Σαν έτοιμα από καιρό “παπαγαλάκια” -πρόθυμοι ενσωματωμένοι στο copy paste κατασκευασμένων  ειδήσεων, συμπεριέλαβαν και το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα στους “στόχους” των επικείμενων  επιχειρήσεων καταστολής της αστυνομίας, τις επόμενες ημέρες στους ελεύθερους χώρους της  Αθήνας. Δίπλα στην πλατεία Βαρνάβα και την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στη Κυψέλη, που  πρωταγωνίστησαν τις προηγούμενες ημέρες στο μένος ενάντια στους νέους και τους κατοίκους, που  αναζητούν ελεύθερο χώρο ανάσας στην τσιμεντούπολη του δήμου Αθηναίων, προστέθηκε αίφνης και  το Πάρκο έκτασης 135 στρεμμάτων στην Ακαδημία Πλάτωνα. Αφορμή, η εκδήλωση για την “Ημέρα της  Γης”, που έγινε στο πλαίσιο δράσεων για την περιοδεία των Ζαπατίστας το καλοκαίρι στη χώρα μας. 

Η κατασκευασμένη είδηση φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο για να υπηρετήσει τον τελικό σκοπό,  σκοπός που αποκαλύπτεται στους προσεκτικούς τηλεθεατές-αναγνώστες: “Η αστυνομία  ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες επιχειρήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές”! Στις οποίες όπως είναι φανερό  εντάσσεται πλέον και η Ακαδημία Πλάτωνα. Το κατασκευασμένο ρεπορτάζ, φτιαγμένο με μισές  αλήθειες και μεγάλες δόσεις παραπληροφόρησης, μοιράστηκε και αναπαράχθηκε με τις ίδιες ακριβώς  λέξεις, την ίδια σύνταξη σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, την κρατική ΕΡΤ και τα μεγάλα  “καλοπληρωμένα” από τη λίστα Πέτσα, ειδησεογραφικά site. Τίτλος όλων :“Κορωνοπάρτυ” σε Πάρκα  και πλατείες παρά τις προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη”. 

Το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα εντάχθηκε στις αστυνομικές επιχειρήσεις-τυχαία άραγε;- μετά τις  εξαγγελίες για την “αξιοποίηση-ανάπλαση” του από το υπουργείο Πολιτισμού – δήμο Αθηναίων. Η “εν  κρυπτώ” διαμόρφωση των σχεδιασμών τους, η σύμβαση ανάμεσα σε υπουργείο Πολιτισμού, δήμο  Αθηναίων και την Ανώνυμη Εταιρεία “Ανάπλαση”, προϊδεάζει για τον προσανατολισμό και τη στόχευση  της “αξιοποίησης” του. Η χορήγηση τρομολαγνείας από τα μέσα παραπληροφόρησης  δοκιμάζεται για μια ακόμη φορά για να πετύχουν τους στόχους τους. Η αλήθεια διαστρεβλώθηκε  για να προκληθούν εντυπώσεις. “ Περίπου 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην  Ακαδημία Πλάτωνος με αφορμή την Ημέρα της Γης, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και  τα μέτρα προστασίας για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού”, μεταδόθηκε, ενώ στους πλέον  “πρόθυμους” να προσφέρουν υπηρεσία στις κυβερνητικές αστυνομικές επιχειρήσεις μπήκε ο τίτλος  “Κορωνοπάρτυ με …δικαιολογία την Ημέρα της γής”. Εύγε στα τηλεοπτικά στελέχη, προφανώς  αναμένουν μεγαλύτερη ανταμοιβή από τις κυβερνητικές λίστες συναλλαγής…Θα ρωτήσουμε, αλλά  γνωρίζουμε ότι απάντηση δεν θα πάρουμε. Βρίσκονταν οι κάμερες των ελεγχόμενων καναλιών στο  Πάρκο και μέτρησαν τους συμμετέχοντες; Ένα κακοφωτισμένο βίντεο μετέδωσαν στο οποίο δεν  φαινόταν τίποτε! Μετέδωσαν έναν εντυπωσιακό αριθμό για να πιστοποιήσουν τον ένοχο συνωστισμό. 

Ας τους πούμε λοιπόν πως: 

Ναι, δεκάδες κάτοικοι της περιοχής και όλων των γειτονιών χαίρονται και αναπνέουν καθαρό αέρα στο  Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα καθημερινά. Ναι, οι κάτοικοι προσέχουν καθημερινά το Πάρκο τους.  Ναι, οι κάτοικοι αλλά και οι πολίτες της Αθήνας το θέλουν Ανοιχτό-ελεύθερο-δημόσιο Κοινό αγαθό για  όλους. Η στοχοποίηση του Πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνα με την απροκάλυπτη ένταξη του στις  επικείμενες αστυνομικές επιχειρήσεις καταστολής, έγινε από τους πρόθυμους του μιντιακού  συστήματος προπαγάνδας και χειραγώγησης και αποκαλύπτει πως ορισμένοι έχουν άλλους  σκοτεινούς στόχους για την περιοχή. Ας μην τους αφήσουμε. 

Η ζωή είναι ανάσες. Δεν τους χαρίζουμε ούτε μία. 

Αγώνας για υποδομές στις εγκαταλειμμένες λαϊκές γειτονιές, ψωμί και δημόσια  υγεία 

Αγώνας για ζωή και αέρα στις γειτονιές μας. 

Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και θα μας βρείτε απέναντι σας. 

Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Ακ. Πλάτωνα – Σεπολίων

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: