Είχε δίκιο ο Καμμένος: “Φταίνε αυτοί που καίγονται” (Φωτό)

Καταγγελία αναγνώστριας του περιοδικού για τα ξερά χόρτα σε δύο οικόπεδα ιδιοκτησία της οικογένειας Καμμένου, που είναι πηγή κινδύνου για πυρκαγιά σε έναν πυκνοκατοικημένο οικισμό με οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους.

Η καταγγελία είναι επώνυμη και προέρχεται από αναγνώστρια τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση του περιοδικού μας.

Όπως καταγγέλλει η αναγνώστριά μας, οι εικόνες που μας έστειλε προέρχονται από δύο οικόπεδα ιδιοκτησίας της οικογένειας Καμμένου, στα Ίσθμια Κορινθίας, δίπλα στο εργοστάσιο Κεραφίνας που παράγει είδη υγιεινής. Είναι μια περιοχή πλησίον του Ισθμού της Κορίνθου και πολύ κοντά στα Γεράνεια Όρη και την τοποθεσία Σουσάκι, όπου είχαμε μία εστία φωτιάς την περασμένη Τρίτη.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, τα οικόπεδα είναι γεμάτα ξερά χόρτα, που δεν έχουν καθαριστεί, μολονότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Αυγούστου, και αποτελούν εστία κινδύνου για πιθανή πυρκαγιά και την ταχύτατη εξάπλωσή της σε έναν πυκνοκατοικημένο οικισμό, με πολλές οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους.

Η αναγνώστριά μας καταγγέλλει την εγκληματική αμέλεια στο μήνυμα που μας έστειλε και σημειώνει πως κατόπιν αυτών απαιτείται μεγάλο θράσος για να επιρρίπτει ο Υπουργός Άμυνας τις ευθύνες για τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς στους κατοίκους της περιοχής. Πόσο μάλλον, όταν δεν έχει φροντίσει να δει το δισάκι με τις δικές του ευθύνες, όχι μόνο ως υπουργός, αλλά και ως ιδιοκτήτης κάποιων εκτάσεων πολύ κοντά σε μία από τις περιοχές που βρέθηκαν στο πύρινο μέτωπο. Ίσως τελικά να μην είχε άδικο, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: