Δήμος Ικαρίας: Στεκόμαστε στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρας – Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Η διοίκηση του Δήμου Ικαρίας εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας και καλεί όλους τους Ικαριωτες να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Η διοίκηση του Δήμου Ικαρίας με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας και καλεί όλους τους Ικαριώτες να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας έχει ως εξής:

“Η διοίκηση του Δήμου  Ικαρίας εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.  Καλούμε όλους τους Ικαριωτες να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Καλούμε επίσης τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των μελών τους.

 Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει από την Δευτέρα 27/11/2017 έως την Παρασκευή 1/12/2017 από 9 π.μ. έως 2 μ.μ και στις τρεις Δημοτικές ενότητες του νησιού ως εξής .

  • Στην δημοτική ενότητα Αγιου Κηρυκου στο Δημαρχείο
  • Στην  δημοτική ενότητα Ευδηλου στο κέντρο κοινότητας στο «Κατσουλειο».
  • Στην  δημοτική ενότητα Ραχών στο δημοτικό κατάστημα .

Για  πληροφορίες  στα  τηλέφωνα 2275350401 – 2275031991- 2275350520

Είδη που χρειάζονται είναι:

– Ξηρά τροφή (συσκευασμένα τρόφιμα, κονσέρβες, γάλατα μακράς διάρκειας κ.λ.π.)
– Είδη προσωπικής καθαριότητας και υγιεινής (Σαπούνια, Σαμπουάν, Χαρτί Υγειάς,  Πάνες)
– Παιδικές τροφές
–  Υλικά καθαριότητας σπιτιών (σκούπες, απορρυπαντικά, χλωρίνες κ.ά).”

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: